Στο κύπελλο Εφήβων Νεανίδων οι Μεσαρίτες Ξιφομάχοι

mesaralive.gr  28 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στο κύπελλο Εφήβων Νεανίδων οι Μεσαρίτες Ξιφομάχοι

Και αυτό το Σαββατοκύριακο οι ξιφομάχοι της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς βρέθηκαν στην Αθήνα για να συμμετάσχουν στο κύπελλο Εφήβων-Νεανίδων στο Ξίφος Μονομαχίας.

Οι αθλητές : Γρηγοριάδης Παύλος ,Χατζηγεωργίου Νικόλας και Μαλλιαράκης  Γιώργος κατάφεραν να περάσουν ,σε πρώτη φάση τις πούλ και να μπουν  στους 64 .Από εκεί και πέρα, νικώντας τους αντιπάλους τους πέρασαν στους 32.

 Ο Γρηγοριάδης και ο Χατζηγεωργίου κατάφεραν μετά από νίκες  να μπουν στους 16 καλύτερους και ο μεν Παύλος Γρηγοριάδης ,λόγο του προβλήματος που παρουσιάστηκε στο πόδι του(τράβηγμα οπίσθιου)δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπουγάτσο Αλέξανδρο, χάνοντας 15-14, καταλαμβάνοντας τελικά την 14η θέση σε 85 αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Ο μικρός Νικόλας Χατζηγεωργίου (12 χρονών) δεν κατάφερε να νικήσει τον πιο έμπειρο Κρητικό Δημήτριο και κατέλαβε τελικά την 15η θέση.

 Ο Γιώργος Μαλλιαράκης ,μην καταφέρνοντας να μπει στην 16αδα ,κατέλαβε την 27η θέση..θέσεις που αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή της ομάδας Κο Φουστανάκη Δημήτρη.

Όσο φορά το Ξίφος μονομαχίας νεανίδων μόνη εκπρόσωπος της Μεσσαρίτικης ομάδος ,η Τσακιράκη Άννα ,κατάφερε να καταλάβει την 27η θέση ανάμεσα σε  72 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Όποιος ενδιαφέρετε να γνωρίσει από κοντά  το άθλημα της ξιφασκίας στην Μεσσαρά , μπορεί να μας  επισκεφθεί στο 3ο χιλ. Μοιρών –Πόμπιας ή στο τηλ.6942466638

 

mesaralive.gr  28 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα