Στο  6ο beach soccer στην Καταλυκή Τυμπακίου οι Εθελοντές Σαμαρείτες!

mesaralive.gr  20 July, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Στο  6ο beach soccer στην Καταλυκή Τυμπακίου οι Εθελοντές Σαμαρείτες!

Φωτο: mesaralive.gr

Δυναμικά παρόν και στο 6ο beach soccer που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυμπακίου, δήλωσαν οι Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες και Ναυαγοσώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μοιρών.

Ο φακός του mesaralive.gr ήταν εκεί και κατέγραψε όμορφες στιγμές από την προσφορά των ανθρώπων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μοιρών, καθώς και την στιγμή της απονομής των πτυχίων όλων όσων παρακολούθησαν το 20ωρο πρόγραμμα εκπαίδευσης πολιτών που υλοποιήθηκε στο Τυμπάκι σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυμπακίου.

Σε ανακοίνωσή του ο ΕΕΣ Μοιρών αναφέρει: «Για 6η συνεχή χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Φαιστού, πραγματοποίησε από τις 13 έως και 16 Ιουλίου, το τουρνουά beach soccer στην παραλία της Καταλυκής στον Κόκκινο Πύργο στις νέες εγκαταστάσεις του, σε έναν χώρο οκτώ στρεμμάτων πλήρως αναμορφωμένων με δέντρα και φυσική ομορφιά. Το τουρνουά διήρκησε 4 ημέρες με τη συμμετοχή πολλών ομάδων και ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου όπου πραγματικά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Παρόντες ήταν και αυτή τη χρονιά οι Σαμαρείτες του Ε.Ε.Σ. Μοιρών όπου βρίσκονταν εκεί καθημερινά από νωρίς το απόγευμα έως αργά το βράδυ προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για την υγειονομική κάλυψη των αγώνων ποδοσφαίρου όπως και των παράλληλων εκδηλώσεων στο χώρο του Τουρνουά, έπειτα από κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου.

Παράλληλα το Σάββατο 16 Ιουλίου λίγο πριν τον τελικό αγώνα απονεμηθήκαν τα πτυχία σε όσους παρακολούθησαν το 20ωρο πρόγραμμα «Πρώτες Βοήθειες για πολίτες» του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε όσους είχαν παρακολουθήσει το πρόγραμμα πριν από μερικούς μήνες στο Τυμπάκι». 

 

mesaralive.gr  20 July, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ