Σπάσανε τα «κοντέρ» με τις συμμετοχές στο 3o Festos Run

mesaralive.gr  27 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Σπάσανε τα «κοντέρ» με τις συμμετοχές στο 3o Festos Run

Εντυπωσιακός πραγματικά ο αριθμός των συμμετοχών που καταγράφηκαν από τους διοργανωτές με την λήξη της προθεσμίας των δηλώσεων συμμετοχής, στο 3ο Festos Run!

247 άτομα, θα τρέξουν, θα περπατήσουν, θα απολαύσουν τις ομορφιές της Φαιστού, του Καμηλαρίου και του Καλαμακίου, συμμετέχοντας είτε στα 9 χιλιόμετρα, είτε στα 3,5 είτε στο χιλιόμετρο για τα παιδιά δημοτικού! Και βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς την σημαντική πρωτοβουλία των διοργανωτών να διαθέσουν μέρος των εσόδων στο Σύλλογο ΑμεΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, για την ανέγερση των Ξενώνων «Βιργινία Μανασάκη»!

 

Σήμερα η παραλαβή μπλούζας και αριθμού

Η οργανωτική επιτροπή του 3ου Festos Run ενημερώνει  τους συμμετέχοντες αθλητές :

Σήμερα Σάββατο 27 Μαΐου και ώρα 10:00 -13:00 περίπτερο του FESTOS RUN θα βρίσκεται έξω από το δημαρχείο Φαιστού όπου όλοι οι εγγεγραμμένοι αθλητές θα μπορούν να εξοφλήσουν την συμμετοχή τους (5€ για διαδρομή 9km και 3.5km και 2€για παιδιά δημοτικό) και να παραλάβουν το μπλουζάκι και τον αριθμό τους.

 

Ραντεβού στο…. 3ο Festos Run!!!

Την Κυριακή 28 Μαΐου, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, όλοι οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στο σημείο εκκίνησης μια ώρα νωρίτερα, δηλαδή, στη ΦΑΙΣΤΟ οι δρομείς των 9km στις 8.30πμ και στο ΚΑΜΗΛΑΡΙ οι δρομείς των 3,5km στις 9.00 πμ. 
Στην εκκίνηση των 1000m τα παιδιά θα πρέπει να είναι στο σημείο εκκίνησης στις 10.00πμ (μισή ώρα νωρίτερα). 
Για όσους θέλουν να αφήσουν το αυτοκίνητό τους στο Καλαμάκι (σημείο τερματισμού όλων των διαδρομών) προς διευκόλυνσή τους θα υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ χώρος στάθμευσης και ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά των συμμετεχόντων με λεωφορείο, προς τα σημεία εκκίνησης Φαιστού και Καμηλαρίου από τις 7:45 πμ. Η μεταφορά των αθλητών αφορά μόνο τις διαδρομές Καλαμάκι - Φαιστό & Καλαμάκι - Καμηλαρι.

 

mesaralive.gr  27 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ