Σήμερα το απόγευμα ρίχνει σφαίρα στο Ντουμπάι ο Μανώλης Στεφανουδάκης

mesaralive.gr  20 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σήμερα το απόγευμα ρίχνει σφαίρα στο Ντουμπάι ο Μανώλης Στεφανουδάκης

Σήμερα το απόγευμα στις 6 αγωνίζεται στη σφαιροβολία στα πλαίσια της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης στο Ντουμπάι 9th Grand – Prix - Fazaa International Athletics ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο Μανώλης Στεφανουδάκης.

Όσον αφορά τον ακοντισμό, ο Μανώλης αγωνίζεται το απόγευμα της Πέμπτης στις 7, στα πλαίσια της ίδιας διοργάνωσης. Στη συνέχεια θα πάρει μέρος και στο Sharjah 7rd International Open Athletics Meeting που διεξάγεται 25 – 27 Μαρτίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Μανώλη Στεφανουδάκη στηρίζουν οι: ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, μεγάλος χορηγός που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά είναι στο πλευρό του αθλητή.  Επίσης :ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ που για τρίτη χρόνια επιλέγουν να τον στηρίξουν. Οι  εταιρείες INTERCLINIC, G&G, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., εταιρείες που θέλησαν για δεύτερη φορά να είναι δίπλα του, και ακόμα δύο νέοι  υποστηρικτές του, οι εταιρείες ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. που αποφάσισαν φέτος να είναι αρωγοί και συμπαραστάτες του στο δύσκολο ταξίδι του πρωταθλητισμού.

O Μεσαρίτης Παρουμπιονίκης, λίγο πριν φύγει για το Ντουμπάι ευχαρίστησε τους χορηγούς του, τους προπονητές του Ιπποκράτη Σκαντζάκη και Ιάκωβο Ιωαννίδη, και τα  μέλη της ΕοαμΑμεΑ, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή του σε αυτούς τους αγώνες, καθώς και τον κόσμο που στον στηρίζει και του δίνει δύναμη και σε αυτό το αθλητικό ταξίδι με το οποίο μάλιστα ξεκινά η αθλητική χρονιά για τον ίδιο.

Καλή Επιτυχία Μανώλη Στεφανουδάκη!!!

 

mesaralive.gr  20 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα