Σήμερα αγωνίζεται στον ακοντισμό ο Μανώλης Στεφανουδάκης

mesaralive.gr  23 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Σήμερα αγωνίζεται στον ακοντισμό ο Μανώλης Στεφανουδάκης

Μετά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στη σφαιροβολία στα πλαίσια του 9th Grand – Prix - Fazaa International Athletics Competition που διεξάγεται στο Ντουμπάι, ο Μανώλης Στεφανουδάκης, αγωνίζεται σήμερα στον ακοντισμό!

Ο αγώνας ξεκινά στις 19:00 ώρα Ντουμπάι (17:00 ώρα Ελλάδας) και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού ο Έλληνας Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο, θα προσπαθήσει να διεκδικήσει άλλη μια διάκριση, στοχεύοντας πάντα στο βάθρο και στην κορυφή!!!

Να υπενθυμίσουμε ότι ο γίγαντας Μεσαρίτης Αθλητής θα λάβει μέρος σε άλλη μια μεγάλη διοργάνωση στο Ντουμπάι, το Sharjah 7rd International Open Athletics Meeting που διεξάγεται 25 – 27 Μαρτίου.

Το Μανώλη Στεφανουδάκη στηρίζουν οι: ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, μεγάλος χορηγός που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά είναι στο πλευρό του αθλητή.  Επίσης :ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ που για τρίτη χρόνια επιλέγουν να τον στηρίξουν. Οι  εταιρείες INTERCLINIC, G&G, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., εταιρείες που θέλησαν για δεύτερη φορά να είναι δίπλα του, και ακόμα δύο νέοι  υποστηρικτές του, οι εταιρείες ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. που αποφάσισαν φέτος να είναι αρωγοί και συμπαραστάτες του στο δύσκολο ταξίδι του πρωταθλητισμού.

O Μεσαρίτης Παρουμπιονίκης, λίγο πριν φύγει για το Ντουμπάι ευχαρίστησε τους χορηγούς του, τους προπονητές του Ιπποκράτη Σκαντζάκη και Ιάκωβο Ιωαννίδη, και τα  μέλη της ΕοαμΑμεΑ, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή του σε αυτούς τους αγώνες, καθώς και τον κόσμο που στον στηρίζει και του δίνει δύναμη και σε αυτό το αθλητικό ταξίδι με το οποίο μάλιστα ξεκινά η αθλητική χρονιά για τον ίδιο.

 

mesaralive.gr  23 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ