Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον άτυχο Αντώνη...

  09 September, 2023 ΑΡΘΡΑ
Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον άτυχο Αντώνη...


Ανείπωτος πόνος, θλίψη και οργή, με συγγενείς, φίλους, πολίτες της Κρήτης και όλη η Ελλάδα να λένε το τελευταίο αντίο στον άτυχο Αντώνη

Κατέρρευσαν τα αδέλφια του Αντώνη στο τελευταίο αντίο
Σπαραγμός στην αυλαία της ανείπωτης τραγωδίας με θύμα τον 36χρονο
Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Αντώνη Καργιώτη
Ανείπωτος ο πόνος στην κηδεία του 36χρονου
Με συγκλονιστικά λόγια αποχαιρέτισαν τον αδικοχαμένο Αντώνη
«Έζησε αθόρυβα... έφυγε εκκωφαντικά»

Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία του αδικοχαμένου Αντώνη Καργιώτη στον Άγιο Νικόλαο, με τα αδέλφια του να μην αντέχουν τον πόνο και να καταρρέουν.

Ανείπωτος πόνος, θλίψη και οργή, με συγγενείς, φίλους, πολίτες της Κρήτης και όλη η Ελλάδα να λένε το τελευταίο αντίο στον άτυχο Αντώνη, τον οποίο έσπρωξαν βίαια στη θάλασσα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, ενώ επιχειρούσε να επιβιβαστεί σε αυτό, με συνέπεια να πνιγεί. Απάνθρωπο και σοκαριστικό περιστατικό και με έναν θάνατο… φρικιαστικό που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Η σορός του έφτασε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στον Άγιο Νικόλαο, ενώ μια ώρα αργότερα, εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία, με τις εικόνες να συγκλονίζουν. Τραγικές φιγούρες τα αδέλφια του που ζητούν δικαιοσύνη για τον Αντώνη. 

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, εκπρόσωποι της κυβέρνησης, βουλευτές, άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, πλήθος κόσμου, εργαζόμενοι του Δήμου και όχι μόνο, καθώς και ο πατέρας της μικρής Μελίνας Παρασκάκη συγκλονισμένοι από την τραγωδία… αποχαιρέτησαν το αθώο, χαμογελαστό, εργατικό και καλό παιδί που ήταν ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία.  

Αίσθημα οργής για την δολοφονία ενός ανθρώπου της βιοπάλης, με καρδιά ενός μικρού παιδιού.

Πόνος και δάκρια, με πολίτες να κρατούν λευκά τριαντάφυλλα για το Αντωνιό ο οποίος καβαλούσε το ποδήλατο του, δίνοντας καθημερινά μάχη για την επιβίωση της οικογένεια του, μετά και τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας του.  

Στερνό αντίο στον Αντώνη που έκανε συχνά το ταξίδι Ηράκλειο - Πειραιάς, για να εξασφαλίσει το χαρτζιλίκι με το οποίο στήριζε οικονομικά την οικογένεια του.  

Η αγνή ψυχή που χάθηκε τόσο άδικα και μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων και τόσο τραγικά. Ο Αντώνης έζησε αθόρυβα αλλά έφυγε εκκωφαντικά, όπως δήλωσε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, σημειώνοντας ότι ακόμα και ο καλύτερος κολυμβητής δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τα απόνερα της προπέλας του πλοίου.

Το χαμόγελο και τα τραγούδια του δεν θα ακουστούν ξανά στη γειτονιά και στις Εργατικές Κατοικίες του Αγίου Νικολάου, ενώ από εκεί ψηλά με το ποδήλατο του, θα λέει ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ... Πού είναι η ενσυναίσθηση, η ευαισθησία, η ανθρωπιά.

Δείτε το βίντεο του ΚΡΗΤΗ ΤV

 

  09 September, 2023 ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα