Σε άθλια κατάσταση το Αγροτικό Ιατρείο Αγίων Δέκα!

mesaralive  27 February, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑ
Σε άθλια κατάσταση το Αγροτικό Ιατρείο Αγίων Δέκα!

φωτο:po-dimotiko-ath.blogspot.com

Σε ένα χώρο που θα έπρεπε αναμφισβήτητα να είναι διαφορετικός, μιας και σε αυτόν μπαίνουν καθημερινά άρρωστοι άνθρωποι, όλων των ηλικιών, στεγάζεται το Αγροτικό Ιατρείο των Αγίων Δέκα.

Τα παράπονα έφτασαν στο mesaralive από εξυπηρετούμενους, οι οποίοι μας είπαν ότι "πρόκειται για ένα χώρο που δεν θυμίζει ιατρείο, αφού στο εξεταστήριό του και πάνω από τα κεφάλια γιατρών και ασθενών, κρέμεται το χρώμα  που έχει φουσκώσει από την υγρασία".

“Το ιατρείο είναι πλήρως εγκαταλελειμμένο από τις αρμόδιες αρχές” αναφέρουν, ζητώντας επιτέλους να γίνει κάτι, ώστε να γίνει πιο ανθρώπινος ο χώρος.

Να σημειωθεί ότι το Αγροτικό Ιατρείο Αγίων Δέκα δεν εξυπηρετεί μόνο ασθενείς από τους Αγίους Δέκα αλλά και από τα διπλανά χωριά και μάλιστα έχει πολύ κόσμο καθημερινά.

Το Ιατρείο – σύμφωνα με τους κατοίκους – εξυπηρετεί κάθε μέρα γιατρός, ο οποίος μάλιστα κάνει ότι μπορεί για να εξυπηρετήσει τον κόσμο, ωστόσο αυτό που χρειάζεται είναι να γίνουν και οι απαιτούμενες επιδιορθώσεις στο κτήριο που στεγάζει το Αγροτικό Ιατρείο.

 

mesaralive  27 February, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα