«Σχολείο πόλεως και ασφαλής οδήγησης» σήμερα και αύριο  στο Ζαρό!

mesaralive.gr  05 September, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
«Σχολείο πόλεως και ασφαλής οδήγησης» σήμερα και αύριο  στο Ζαρό!

Φωτο: mesaralive.gr

Ξεκινά σήμερα το διήμερο εκδηλώσεων στο Ζαρό με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων πάνω σε θέματα οδικής ασφάλειας!

Οι διοργανωτές αναφέρουν σε σχετικό δελτίο τύπου:

«Μια διαφορετική εκδήλωση στα σκαριά στο Ζαρό στις 5 και 6 του Σεπτέμβρη. Θέμα της: «Σχολείο πόλεως και ασφαλής οδήγησης» με πολλαπλούς στόχους. Την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς σε θέματα ασφαλούς οδήγηση και όχι μόνο. Αιτία τα όσα συμβαίνουν γύρω μας καθημερινά, με τα δεκάδες τροχαία να μαυρίζουν τη ζωή μας και που οδηγούν τη νέα γενιά σε δύσκολους ατραπούς…Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Παγκρήτιο Λαογραφικό Συλλογο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζαρού τη σχολή RIDING SCHOOL, τη ΛΕΜΟΖΑ που ξανακάνει δυναμικά την (επαν)εμφάνισή της και τη στήριξη του Δήμου Φαιστού. Ομιλητής και εκπαιδευτής ο Γιώργος Σουλιώτης σε μια εκδήλωση που μόνο επαινετικά σχόλια της αξίζουν…».

Να σημειωθεί ότι σήμερα  Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου  πρώτη μέρα των εκδηλώσεων  η ομιλία του κ. Γιώργου Σουλιώτη θα πραγματοποιηθεί  στο Πνευματικό Κέντρο Ζαρού με ώρα έναρξης 19:00. Αύριο Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές δράσεις και  μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής από τις 17:00 το απόγευμα στο γήπεδο του Ζαρού. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι  από πέντε ετών και άνω. Για τα ανήλικα παιδιά θα χρειαστεί εξουσιοδότηση και να παρευρίσκεται ένας γονέας.  Καλούνται όλα τα παιδιά της Μεσαράς να συμμετέχουν!

 

mesaralive.gr  05 September, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα