«Σχολείο πόλεως και ασφαλής οδήγησης» 5-6 Σεπτεμβρίου στο Ζαρό

mesaralive.gr  30 August, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
«Σχολείο πόλεως και ασφαλής οδήγησης» 5-6 Σεπτεμβρίου στο Ζαρό

Με τα τροχαία να αποτελούν πραγματική μάστιγα τα τελευταία χρόνια για την Κρήτη και τη Μεσαρά να έχει χάσει ανθρώπινες ζωές στο βωμό της ασφάλτου, ο προβληματισμός και η αγωνία μεγεθύνονται…

Και είναι πιο επίκαιρο από ποτέ το θέμα της ασφαλούς οδήγησης αλλά και θεμάτων που αφορούν την κυκλοφοριακή αγωγή…  Ένα θέμα που θα βρεθεί στο επίκεντρο εκδηλώσεων με θέμα την ασφαλή οδήγηση και ομιλητή και εκπαιδευτή το Γιώργο Σουλιώτη και διοργανωτές τον δραστήριο Παγκρήτιο Λαογραφικό Σύλλογο και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζαρού. Τη σχολή RIDING SCHOOL, τη ΛΕΜΟΖΑ που ξανακάνει δυναμικά την (επαν)εμφάνισή της και τη στήριξη του Δήμου Φαιστού. Ένα διήμερο που πραγματικά αξίζει να παρακολουθήσουμε… Μικροί και μεγάλοι… Γιατί μπορεί οι νοοτροπίες να αλλάζουν δύσκολα, η ενημέρωση ωστόσο και η ευαισθητοποίηση πάνω στο θέμα των τροχαίων ατυχημάτων, είναι στις μέρες μας πιο αναγκαία από ποτέ….

Οι διοργανωτές αναφέρουν σε σχετικό δελτίο τύπου:

«Μια διαφορετική εκδήλωση στα σκαριά στο Ζαρό στις 5 και 6 του Σεπτέμβρη. Θέμα της: «Σχολείο πόλεως και ασφαλής οδήγησης» με πολλαπλούς στόχους. Την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς σε θέματα ασφαλούς οδήγηση και όχι μόνο. Αιτία τα όσα συμβαίνουν γύρω μας καθημερινά, με τα δεκάδες τροχαία να μαυρίζουν τη ζωή μας και που οδηγούν τη νέα γενιά σε δύσκολους ατραπούς…Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Παγκρήτιο Λαογραφικό Συλλογο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζαρού τη σχολή RIDING SCHOOL, τη ΛΕΜΟΖΑ που ξανακάνει δυναμικά την (επαν)εμφάνισή της και τη στήριξη του Δήμου Φαιστού. Ομιλητής και εκπαιδευτής ο Γιώργος Σουλιώτης σε μια εκδήλωση που μόνο επαινετικά σχόλια της αξίζουν…».

 

mesaralive.gr  30 August, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ