Σάρωσε τα μετάλλια ο Αθλητικός Σύλλογος Φαιστός

Στέλιος Χανιωτάκης  25 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σάρωσε τα μετάλλια ο Αθλητικός Σύλλογος Φαιστός

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Κύπελλο Καράτε Εγχρώμων & Μαύρων Ζωνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε στις 19 & 20 Νοεμβρίου 2016 στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων.

Εκατόν είκοσι δύο σύλλογοι με περισσότερους από 1800 μικρούς και μεγάλους καρατέκα από όλη την Ελλάδα παραβρεθήκαν σε μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του καράτε των τελευταίων ετών.

Στο παραπάνω πρωτάθλημα συμμετείχε και ο γνωστός μεσσαρίτικος σύλλογος καράτε ‘’Φαιστός’’ με προπονητή τον Σταυρουλαντωνάκη Χαράλαμπο και εννέα(9) αθλητές . Τους:

`1) Γρηγοριάδη Γιάννη

2) Γρηγοριάδη Παύλο

3) Γρηγοριάδη Μαριλένα

4) Κυδωνάκη Κυριακή (Κέλλυ)

5) Λαντζουράκη Εμμανουήλ

6) Ρουσάκη Γεωργία

7) Σπυνθουράκη Χρυσάνθη

8) Σταυρουλαντωνάκη Εμμανουέλα

9) Σταυρουλαντωνάκη Μαρία

 

Οι παραπάνω αθλητές έχοντας προετοιμαστεί κατάλληλα πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση για άλλη μια φορα και κατέκτησαν εννέα (9) συνολικά μετάλλια (3 χρυσά, 2 ασημένια και 4 χάλκινα) χαρίζοντας στον μεσαριτικο σύλλογο και σε όλη τη μεσαρα άλλη μια μεγαλειώδη διάκριση.

«Ήταν κάτι αναμενόμενο οι παραπάνω διακρίσεις των αθλητών μας, αποτέλεσμα της σκληρής μεθοδευμένης και μακροχρόνιας προπόνησης δεδομένου ότι τα παιδιά που πήραν μέρος στους αγώνες δεν σταμάτησαν ούτε μέρα να προπονούνται ακόμα και τους καυτούς μήνες του καλοκαιριού» δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου Σταυρουλαντωνακης Χαράλαμπος 

 

Στέλιος Χανιωτάκης  25 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα