Πρώτη νίκη ο ΓΑΣ Μεσαράς με 62-53 τον Κύδων στο κλειστό Δήμου Φαιστού στις Μοίρες

  28 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Πρώτη νίκη ο ΓΑΣ Μεσαράς με 62-53 τον Κύδων στο κλειστό Δήμου Φαιστού στις Μοίρες

Την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ΕΚΑΣΚ πέτυχε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 ο ΓΑΣ Μεσαράς, επικρατώντας με 62-53 του Κύδων στο κλειστό Δήμου Φαιστού στις Μοίρες.

Οι παίκτες τους ΓΑΣΜ μπήκαν από την αρχή δυνατά και έχοντας στόχο τη νίκη κατάφεραν να έχουν την κυριαρχία στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, παίρνοντας μια διαφορά 19 πόντων.

Όμως στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο, έκαναν τα εύκολα δύσκολα κάνοντας πολλά λάθη και φάουλ που στοίχισαν αποβολές βασικών παιχτών, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον αντίπαλο του να τον πλησιάσει επικίνδυνα.

Προς το τέλος έδειξε να συνέρχεται και περιορίζοντας κατά κάποιο τρόπο τα λάθη, παίρνοντας περισσότερα ριμπάουντ και έχοντας καλύτερη ευστοχία από τους φιλοξενούμενους, κατάφερε να διατηρήσει την υπέρ του διαφορά στους 9 πόντους και να πάρει έτσι τη νίκη, η οποία θα τον βοηθήσει και ψυχολογικά στη συνέχεια...

Διαιτητές :Σμυρνάκης -Σκανδαλάκης

ΓΑΣΜεσαράς (Δαριβιανάκης) : Πατεράκης , Τζωρτζακάκης , Δαριβιανάκης Γ., Κατσαμπρακάκης Γ, Δαριβιανάκης Ε. , Κατσαμπρακάκης Γρ., Μακράκης , Κτιστάκης ,Ορφανάκης, Δαριβιανάκης Ε., Χαραλαμπάκης , Στεφανουδάκης.

Κύδων (Καρκανάκης): Χριστοφορίδης .,Μποκαλίδης ,Λυρώνης,Καπετανάκης Ζανιδάκης ,Μαγγελάκης, Μανικόντιτς,Κατσουλάκης, Κατσίμπας, Νομικός,Πεντάρης Πρωτογεράκης.

 

  28 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ