Προσπάθειες για αναβίωση του τελικού του EURO 2004 στο Παγκρήτιο από την ΕΠΣΗ

mesaralive.gr  13 June, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Προσπάθειες για αναβίωση του τελικού του EURO 2004 στο Παγκρήτιο από την ΕΠΣΗ

Πρίν συμπληρωθεί μια εβδομάδα από το φιλικό των αστέρων που διεξείχθη στο Παγκρήτιο Στάδιο, ήδη η ΕΠΣΗ προγραμματίζει το επόμενο event.

Διακαής πόθος του προέδρου της ΕΠΣΗ κ. Νίκου Τζώρτζογλου είναι εδώ και χρόνια να αναβιώσει ο τελικός του Euro 2004 ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδος, και την Εθνική Πορτογαλίας. Έτσι λοιπόν στην συνεδρίαση της ΕΠΣΗ που διεξήχθη τη Δευτέρα ο κ. Τζώρτζογλου εξουσιοδοτήθηκε να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διοργάνωση του επόμενου event το οποίο είναι πολύ πιθανό να είναι ο αγώνας ανάμεσα στις ομάδες του 2004 της Ελλάδας και την Πορτογαλίας.

Παράλληλα με το event η ΕΠΣΗ απέστειλε και επίσημα πλέον έγγραφο στην ΕΠΟ ώστε να φιλοξενηθούν στο Παγκρήτιο Στάδιο οι δυο τελευταίοι προκριματικοί αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελο του 2018 ανάμεσα στην Ελλάδα-Εσθονία στις 31 Αυγούστου και Ελλάδα-Βέλγιο στις 3 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει:

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

  1. Να σταλεί επίσημο αίτημα στην ΕΠΟ ώστε να φιλοξενηθούν στο Παγκρήτιο Στάδιο τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας Ανδρών για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Πρόκειται για τις αναμετρήσεις Ελλάδα-Εσθονία στις 31 Αυγούστου και Ελλάδα-Βέλγιο στις 3 Σεπτεμβρίου.
  2. Εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νικόλαος Τζώρτζογλου να κάνει ενέργειες για την διοργάνωση του επόμενουevent στο Ηράκλειο, το οποίο πιθανόν να είναι ο αγώνας των Εθνικών Ομάδων Ελλάδας-Πορτογαλίας του 2004, αναβιώνοντας ο τελικός του EURO.
  3. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νικόλαος Τζώρτζογλου ενημέρωσε το Δ.Σ. για τις επαφές που είχε στην Αθήνα με τους εκπροσώπους της FIFA. Ομόφωνα αποφασίστηκε από το Δ.Σ. να σταλεί στην FIFA επιστολή, όπως ζητήθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, και στην επιστολή αυτή να περιγράφεται η δυσάρεστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο (κυβερνητικές παρεμβάσεις στην ΕΠΟ, διαιτησία, επεισόδια, πόλεμος μεταξύ των μεγάλων ΠΑΕ κ.α.).

 

mesaralive.gr  13 June, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα