Προπονητική πεζοπορία και τρέξιμο διοργανώνει ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης!

mesaralive.gr  10 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Προπονητική πεζοπορία και τρέξιμο διοργανώνει ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης!

Προπονητική πεζοπορία & τρέξιμο 73 χλμ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή & το Σάββατο 3 - 4 Ιουλίου με σκοπό ενός τάματος στην Παναγία και συνδυασμό την προπόνηση.

Ωρα συνάντησης 19:30 στην πλατεία Σινάνη στην περιοχή Ατσαλένιο και ώρα εκκίνησης 20:00 με ώρες προβλέψιμες πορείας 13 – 15 ω.

Στην πεζοπορία-τρέξιμο όλοι οι συμμετέχοντες τρέχουν βαδίζουν ομαδικά δίχως ανταγωνιστικό χαρακτήρα. 

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Εκκίνηση πλατεία Σινάνη-λεωφόρος Ούλαφ Πάλμε - Βασιλειές- Σίλαμος- Αρχάνες-Χουδέτσι- Μονή Επανωσήφη-Δαμάνια-Μελιδοχώρι- Μοριάς- Σοκαράς- Χάρακας- Παράνυμφοι και από εκεί πέρνουμε το μονοπάτι και καταλήγουμε στην Μονή Κουδουμά.

 

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 19ο έτος της ηλικίας τους , με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να είναι άρτια προετοιμασμένοι για τόσο μεγάλη απόσταση να έχουν ξανατρέξει η περπατήσει παρόμοια απόσταση η μαραθώνιο και να είναι απόλυτα υγιείς. (δεν θα επιτραπεί η συμμετοχή σε άτομα που δεν πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις)

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 25 ευρώ (που περιλαμβάνει 3 μπλούζες τεχνικές και την κάλυψη εξόδων των συνοδών)

ΣΥΝΟΔΟΙ- ΑΝΑΦΟΔΙΑΣΜΟΣ: θα υπάρχει συνοδεία των αθλητών με αυτοκίνητα ανάλογα από τον αριθμό συμμετεχόντων για να γίνει και η επιστροφή των αθλητών-πεζοπόρων από την Μονή

Κουδουμά. Κατά την διάρκεια όλης της πεζοπορίας (εκτός από το μονοπάτι θα γίνεται ανεφοδιασμός των αθλητών- πεζοπόρων)

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ: ισοτονικό OSSEE- νερό - χυμοί - πορτοκαλάδες- σάντουιτς - σαλάτες- γλυκά- κρουσάν.

ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ: οι τεχνικές μπλούζες που θα δοθούν θα είναι χρώμα κίτρινο φωσφόρου για να είναι εμφανές στα αυτοκίνητα- θα πρέπει να έχετε μαζί σας αντιανεμικό αλλά εμφανές την νύχτα, δεύερο ζεύγος παπουτσιών και ρούχων που θα αλλάξουμε στην διάρκεια της διαδρομής ,σακίδιο με παγούρι νερό κυρίως για το μονοπάτι , τέλος φακό της κεφαλής η απλό φακό για την διαδρομή.

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ: 3 μπλούζες τεχνικές- αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής- αναμνηστικό μετάλλιο.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ: όσοι θέλουν να συνεισφέρουν εθελοντικά στην διαδρομή ως συνοδοί να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ: Εκκίνηση 20:00 Παρασκευής 3/7 , πραγματοποιούμε όλη την παραπάνω πεζοπορία στην επιλεγμένη διαδρομή φτάνουμε σχεδόν μεσημέρι Σαββάτου 4 /7 θα κάνουμε μπάνιο στην θάλασσα θα γευματίσουμε και θα επιστρέψουμε οδικώς στο Ηράκλειο.

Θα γίνουν στην διαδρομή κάποιες ολιγόλεπτες στάσεις για ανεφοδιασμό όπως: στην Σίλαμο- Άνω Αρχάνες- Χουδέτσι- Μονή Επανωσήφη -Δαμάνια- Μελιδοχώρι- Μοριάς- Σοκαράς- Χάρακας - Παράνυμφοι και στην μέση στο μονοπάτι προς Κουδουμά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Καμπαξής Σπυρίδων τηλ: 2810344774 ώρες γραφείου κινητό 6972016000

φώτο ποδηλάτες κρήτης

(αυτή τη φωτό είχαν στην ανακοίνωση)

Περιοχή συνημμένων

Προεπισκόπηση συνημμένου ποδηλατες.jpg

 

mesaralive.gr  10 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα