Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Κρήτης της ΕΛ.Ο.Κ. ο Χ. Σταυρουλαντωνάκης

mesaralive.gr  15 July, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Κρήτης της ΕΛ.Ο.Κ. ο Χ. Σταυρουλαντωνάκης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛ.Ο.Κ στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης λειτουργίας των Τοπικών Επιτροπών ΕΛ.Ο.Κ με βάση τον νέο σχεδιασμό της τετραετίας 2016 - 2020 που ήδη εξήγγειλε, κι αφού έλαβε υπόψη τις εισηγήσεις της Επιτροπής Διοίκησης Κρήτης, προχώρησε στην αναδιάρθρωση του σχήματος και της δομής της Τοπικής Επιτροπής Κρήτης, προσθέτοντας τις νέες αρμοδιότητες που αφορούν στους περιφερειακούς ομοσπονδιακούς προπονητές και στους περιφερειακούς ομοσπονδιακούς εξεταστές DAN.

Το νέο σχήμα τυγχάνει της υποστήριξης της συντριπτικής πλειοψηφίας των συλλόγων της περιφέρειας Κρήτης το οποίο αποτελεί εχέγγυο για τη συνέχιση του υποδειγματικού έργου της απερχόμενης επιτροπής υπό τον κ. Άγγελο Καραϊσκάκη.

Το νέο σχήμα της Τοπικής Επιτροπής Κρήτης έχει ως ακολούθως:

Επιτροπή Διοίκησης

Πρόεδρος: Σταυρουλαντωνάκης Χαράλαμπος

Αντιπρόεδρος: Κατσιμπίρης Σταμάτης

Γραμματέας: Αμαριωτάκης Εμμανουήλ

Υπεύθυνος Διαιτησίας

Καραισκάκης Νίκος

Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Προπονητές:

Kαραισκάκης Άγγελος (KUMITE)

Γιαπιτζάκης Ζαχαρίας (KATA)

Σουλτάτος Γεώργιος (ΚΑΤΑ)

Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Εξεταστές DAN

Γατίδης Παναγιώτης

Καραισκάκης Νίκος

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Χαράλαμπος Σταυρουλαντωνάκης αναφέρει «Με αφορμή την ανακοίνωση της Ελληνικής ομοσπονδίας καράτε και την αναδιάρθρωση της σύνθεσης των μελών της τοπικής επιτροπής Κρήτης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μου εμπιστεύτηκαν τη θέση του προέδρου. Όποια θέση κι αν κατείχα ή εάν δεν είχα και καμία αρμοδιότητα η αγωνία μου και ο σκοπός μου θα ήταν ένας. Να πάμε το καράτε μπροστά!!!! Ο μόνος τρόπος για να τα καταφέρουμε είναι η συνεργασία, κάτι που κάνουμε με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια και θα ήθελα να συνεχίσουμε να κάνουμε και στο μέλλον. 
Πέρα από κάθε στυλ κάθε προσωπική συμπάθεια ή αντιπάθεια πάνω απ όλα είναι το καράτε. Πάνω σ αυτό πρέπει να εργαστούμε και να προσφέρουμε ότι μπορεί ο καθένας απ τη μεριά του για την αναβάθμιση του.

Καλή δύναμη σε όλους !!!!!!!!!!!!!!».

 

mesaralive.gr  15 July, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα