Πήρε την νίκη στο 90+2 με Πολυχρονάκη το Τυμπάκι! (Φώτο-Βίντεο)

Στέλιος Χανιωτάκης  05 March, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Πήρε την νίκη στο 90+2 με Πολυχρονάκη το Τυμπάκι! (Φώτο-Βίντεο)

Φώτο-Βίντεο: mesaralive.gr

Σπουδαία νίκη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων για το Τυμπάκι, όπου επικράτησε με 1-0 του Ανθεστίωνα και πήρε τρεις σημαντικούς βαθμούς.

"Χρυσός" σκόρερ για τους γηπεδούχους, ο Πολυχρονάκης με κεφαλιά!

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΤ είχε τις περισσότερες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, όμως χωρίς αποτέλεσμα. Από την άλλη ο Ανθεστίωνας δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικός για την εστία του Κωνσταντουλάκη, όμως σε γενικές γραμμές το πρώτο μέρος ήταν καλό ποιοτικά.

Ο ΑΟΤ απείλησε στο 14ο λεπτό με τον Μαρακομιχελάκη χωρίς αποτέλεσμα. Στο 21ο λεπτό υπήρξε μια πολυορκία από πλευράς γηπεδούχων έχοντας 3 φάσεις σε δύο λεπτά χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι.

Στο 30ο λεπτό ευκαιρία με τον Μπερουασβίλι να κάνει το σουτ και η μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι με τους ανθρώπους του ΑΟΤ να διαμαρτύρονται ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Από πλευράς Ανθεστίωνα, απείλησε στο 8ο λεπτό και στο 45ο λεπτό με τον δραστήριο Μεμοτσέλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε και οι ομάδες αναλόθηκαν σε παιχνίδι κέντρου.

Όμως στο τελευταίο τέταρτο ο ρυθμός ανέβηκε η μπάλα συνεχώς ήταν πάνω-κάτω και φαινόταν ότι όποια ομάδα σκοράρει θα πάρει και το παιχνίδι. Και κάτι τέτοιο έγινε! Μετά την εκτέλεση κόρνερ του Ναβροζίδη, ο Χρονάκης έκανε κακή έξοδος και ο Πολυχρονάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του!

 

Η εξέλιξη του αγώνα

1' Σέντρα στο Τυμπάκι

8' Σέντρα απο δεξιά του Καλιακάκη με τον Μεμοτσέλα να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολη και την μπαλα να σκάει και κατευθύνεται στη γωνια του τέρματος. Ο Κωνσταντουλάκης να διώχνει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.

14' Σουτ του Αναγνωστάκη έξω απο την περιοχή ο Μαρακομιχελάκης από κοντά πιάνει αδύναμο σουτ και η μπάλα άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

21' Σέντρα του Κουρουθιανάκη, ο Κοροέννε έκανε την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά πάσα στον Μαρακομιχελάκη που δεν προλαβαίνει τη μπάλα και μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.

22' Σέντρα από δεξιά του Κοροέννε ο Μαρακομιχελάκης πιάνει την κεφαλιά απέναντι από τον τερματοφύλακα και η μπάλα αουτ.

23' Σέντρα Κουρουθιανάκη, ο Μαρακομιχελάκης έπιασε το μονοκόμματο σουτ η μπάλα άουτ.

30' Σέντρα από δεξιά από τον Κοροέννε, ο Μπερουασβίλι πιάνει το σουτ, η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και στη γραμμή, σύμφωνα με την υπόδειξη του πρώτου βοηθού. Διαμαρτυρίες από τον ΑΟΤ πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

35' Σεντρα του Μπερουασβίλι ο Κοροέννε πιάνει το σουτ με τα ακροδάχτυλα ο Χρονάκης σε κόρνερ.

44' Σέντρα από αριστερά όπως επιτείθεται ο Ανθεστίων από τον Μεμοτσέλα χωρίς να βρει πόδια συμπαικτών του.

Ημίχρονο στο Τυμπάκι.

56' Σέντρα του Άλλα από δεξιά με τον Μαρακομιχελάκη από πολύ κοντά να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.

68' Εκτέλεση κόρνερ από τον Μπερουασβίλι, οι αμυντικοί διώχνουν ο Τριάντης πιάνει το μονοκόμματο σουτ η μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

81' Σέντρα από δεξιά με τον Μακρογιαννάκη η μπάλα περνάει από όλους και καταλήγει αουτ.

90+2' ΓΚΟΟΟΟΛ το Τυμπάκι! Εκτέλεση κόρνερ του Ναβροζίδη, κακή έξοδος του τερματοφύλακα και ο Πολυχρονάκης έκανε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα!

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟΤ: Κωνσταντουλάκης, Ντόκο. Τριάντης, Χριστοδουλάκης, Κουρουθιανάκης, Άλλα, Αναγνωστάκης, Κοροέννε (51' Νικηταράς), Μπερουασβίλι (85' Χριστοδουλάκης), Μαρακομιχέλακης (80' Ναβροζίδης) , Πολυχρονάκης

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ: Χρονάκης, Αναγνωστόπουλος (57' Μακρογιαννάκης), Τσομπανάκης, Δοργιομανωλάκης, Καλικάκης, Στρατάκης, Κεφάκης (87' Φραγκιαδάκης), Σταυρακάκης (75' Χατζάκης), Δρακούλης, Τρουλάκης, Μεμοτσέλα

 

Στέλιος Χανιωτάκης  05 March, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα