Πάνω από 70.000 ευρώ οι χορηγίες των Τυμπακιανών στο Πολυδύναμο Τυμπακίου (Φωτογραφίες)

mesaralive.gr  10 January, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ
Πάνω από 70.000 ευρώ οι χορηγίες των Τυμπακιανών στο Πολυδύναμο Τυμπακίου (Φωτογραφίες)

Φωτο: mesaralive.gr

Η δύναμη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και το αποτέλεσμα της στήριξης των ντόπιων σε υποδομές φέρνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στην περίπτωση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Τυμπακίου!

Το Πολυδύναμο, χάρη στην στήριξη των Τυμπακιανών  αποκτά καθημερινά εξοπλισμό, μηχανήματα, έπιπλα, ενώ εν  αναμονή και ιατρών  αναμένεται στο επόμενο εξάμηνο να είναι το καλύτερο Περιφερειακό Ιατρείο στην Ελλάδα.

Το mesaralive.gr επισκέφθηκε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Τυμπακίου και μίλησε με τον ιατρό κ. Μανώλη Μεραμβελιωτάκη για την κατάσταση όπως αυτή έχει σήμερα καθώς και για τις δωρεές που έχουν φτάσει στο Π.Ι Τυμπακίου. Όπως λέει ο κ. Μεραμβελιωτάκης «στο Πολυδύναμο Τυμπακίου υπάρχει ένας μόνιμος γιατρός ο οποίος ανήκει στο Πολυδύναμο ο κ. Καλπαδάκης. Επίσης εγώ ως γιατρός της Γρηγοριάς που καλύπτω και χωριά της ρίζας, αλλά έρχομαι και εδώ τουλάχιστον εφτά ημέρες το μήνα». Ο κ. Μεραμβελιωτάκης αναφέρεται επίσης και στους γιατρούς που αναμένονται στο Πολυδύναμο Τυμπακίου.

 «Περιμένουμε να έρθει μία γιατρός μάλλον  Παθολόγος και ένας  αγροτικός  γιατρός. Παράλληλα έχουμε παιδίατρο η οποία έρχεται μία φορά την εβδομάδα  προς το    παρόν και η οποία  είναι αγροτικός. Προσπαθούμε να την πείσουμε μόλις ανοίξει η θέση να βάλει  κι αυτή τα χαρτιά της να μείνει εδώ πέρα.  Παράλληλα θα έρχεται και οδοντίατρος και λένε ότι θα φέρουν κάποιους επικουρικά από το Πανεπιστημιακό  να έρχονται μια φορά την εβδομάδα για υπερήχους». Επίσης ο κ. Μεραμβελιωτάκης προσθέτει  «έχουμε μία νοσηλεύτρια, ενώ αναμένουμε και άλλη μία μαία η οποία θα  είναι εδώ αρκετά σύντομα για να βοηθάει την παιδίατρο.  Ακόμα περιμένουμε καρδιολόγο και υπερηχολόγο από το Πανεπιστημιακό. Μέχρι το Καλοκαίρι θα είναι από τα πιο καλά επανδρωμένα ιατρεία της Ελλάδας» τονίζει ο κ. Μεραμβελιωτάκης.

 

Σε έξι μήνες το καλύτερο ΠΙ στην Ελλάδα

Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η στήριξη της τοπικής κοινωνίας του Τυμπακίου στο Πολυδύναμο Ιατρείο Τυμπακίου. Όπως λέει ο κ. Μεραμβελιωτάκης «μαζί με τονκ. Καλπαδάκη και τον κ. Ταβερναράκη έχετε πάρει σαν Τυμπακιανοί πάρα πολλά πράγματα. Ο κόσμος έδινε χρήματα αρκετά χρόνια και τώρα το αποτέλεσμα της προσφοράς  έρχεται στο Πολυδύναμο. Έχουμε καινούργιο υπέρηχο με κεφαλική καρδιολογική κεφαλή, καινούργια οδοντιατρική καρέκλα, σπυρόμετρα, πιεσόμετρο από την Θεατρική Ομάδα Τυμπακίου. Επίσης υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας, τηλεόραση , ενώ και ο κ. Αντώνης Μανιαδάκης έχει κάνει πολλές και  σημαντικές δωρεές σε έπιπλα και γραφεία στο Πολυδύναμο Τυμπακίου. Οι χορηγίες που έχουν δοθεί σε όλα αυτά, ξεπερνούν τις 70.000 ευρώ» σύμφωνα με τον κ. Μεραμβελιωτάκη ο οποίος προσθέτει ότι σε όλα αυτά βοήθησε και η ΔΥΠΕ που έδωσε την σχετική έγκριση.

Ο γιατρός εκτιμά  επίσης ότι το Πολυδύναμο Ιατρείο Τυμπακίου σε έξι μήνες από τώρα θα είναι το καλύτερο Πολυδύναμο ΠΙ στην Ελλάδα σημειώνοντας ότι υπάρχει και ο σχεδιασμός για 12ωρη λειτουργία, σε αυτή την περίπτωση ωστόσο θα χρειαστεί επιπλέον προσωπικό για να μπορέσει να λειτουργήσει το ΠΙ Τυμπακίου σε 12ωρη βάση.

 

mesaralive.gr  10 January, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα