Παλικαρίσιο «διπλό» για Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ στη Γαλιά.

Επιμέλεια: Σκανδάλης Χάρης   11 March, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Παλικαρίσιο «διπλό» για Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ στη Γαλιά.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε το Τυμπάκι που επικράτησε με σκορ 0-1 της Δόξας Γαλιάς και ανέβηκε στους 13 βαθμούς του ομίλου ανόδου και βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από την Δόξα.

Ο Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ είχε σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακα του Αντώνη Κωνσταντουλάκη ο οποίος πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις ενώ λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ καθώς από βολέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Η ομάδα της Δόξας Γαλιάς είχε πάντως αρκετά παράπονα από την διαιτησία του κ. Στρατζαλίδη όπου διαμαρτύρονται για αρκετές φάσεις…ενώ δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες τις οποίες δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ.

Το γκολ που έδωσε τη νίκη στο Τυμπάκι ήρθε στο 55′ με τον Λουμπάκη να ανοίγει το σκορ και να διαμορφώνει το τελικό 0-1. Και δεύτερο δοκάρι είχε το Τυμπάκι με τον Τριάντη!

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ: Ζαφείρης Δ., Ιερωνυμάκης (35′ λτρ Ξημεράκης), Γιαλιτάκης, Αραβιάκης (80′ Σταυριανός), Χαμαλάκης, Αριστεινίδης, Ζαφείρης Α. (46′ Γκουτσέλης), Φράγκος, Σκουλούδης, Παπαδάκης, Μαρκάκης

Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ: Κωνσταντουλάκης, Τσιμπραγάκης, Κουρουθιανάκης, Χριστοδουλάκης, Κεφαλάκης, Λουμπάκης (80′ Γιαννακάκης), Τριάντης, Καρβελάς (60′ Μεταξάκης), Αναγνωστάκης, Φασατάκης (46′ Μαρακομιχελάκης), Κουράκης

πηγή: grandsport.gr

 

Επιμέλεια: Σκανδάλης Χάρης   11 March, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ