Παγκάκια από τον ΠΣ Λαγολιού στο Πολυδύναμο Τυμπακίου

mesaralive.gr  19 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ
Παγκάκια από τον ΠΣ Λαγολιού στο Πολυδύναμο Τυμπακίου

Σε μια εξαιρετική πράξη στήριξης του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Τυμπακίου, προχώρησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Λαγολιού.

Τοποθέτησε παγκάκια στην είσοδο του Πολυδύναμου Ιατρείου προκειμένου να μπορούν να κάθονται  οι άνθρωποι που περιμένουν στην αναμονή για να γράψουν τα φάρμακά τους ή για να τους δει ο γιατρός. Είναι  αξιοσημείωτο το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνει η τοπική κοινωνία του Τυμπακίου, αλλά και τα γύρω χωριά για το «κόσμημα» της περιοχής στον Τομέα της Υγείας!!!!  Ας μην ξεχνάμε τις δωρεές που γίνονται κατά καιρούς από τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Τυμπακίου αλλά και από Τυμπακιανούς για να στηριχτεί αυτή η τόσο σημαντική δομή της Υγείας που βρίσκεται στο Τυμπάκι. Ένα δείγμα στήριξης και αγάπης προς το ΠΠΙ Τυμπακίου είναι και η τοποθέτηση των παγκακιών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λαγολιού!

Ένα «ληθαράκι»

Όπως ανέφερε μιλώντας στο mesaralive.gr o Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαγολιού «Στην  προσπάθειά μας να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη όχι μόνο του χωριού μας αλλά και αν χρειαστεί και της περιοχής  μας ευρύτερα, αποφασίσαμε συλλογικά να τοποθετήσουμε κάποια παγκάκια από αυτά που έχει ήδη αρχίσει ο σύλλογος μας να τοποθετεί στο χωριό μας. Θεωρήσαμε ότι θα βάλουμε και εμείς με αυτόν τον τρόπο ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη του τόπου μας.». Μικρές και απλές κινήσεις που μπορούν να κάνουν τον τόπο μας καλύτερο θα λέγαμε εμείς δίνοντας συγχαρητήρια στον ΠΣ Λαγολιού γι΄ αυτήν την πρωτοβουλία!

 

mesaralive.gr  19 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα