Οργή και αγανάκτηση για τις εικόνες εγκατάλειψης στο Κοιμητήριο Τυμπακίου

mesaralive.gr  11 April, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Οργή και αγανάκτηση για τις εικόνες εγκατάλειψης στο Κοιμητήριο Τυμπακίου

Εξοργισμένοι επικοινώνησαν μαζί μας κάτοικοι της περιοχής του Τυμπακίου που επισκέπτονται το κοιμητήριο για να ανάψουν το καντηλάκι αγαπημένων τους προσώπων.

Οι ίδιοι καταγγέλλουν πλήρη εγκατάλειψη στο Κοιμητήριο και όπως λένε χαρακτηριστικά «τα χόρτα σε μερικά σημεία έχουν φτάσει τα δυο μέτρα. Το χειρότερο όμως είναι τα νερά που λιμνάζουν εδώ και πολύ καιρό και έχουν αρχίσει να μπαίνουν μέσα στα μνήματα….».

 Αξίζει να σημειωθεί ότι το mesaralive.gr πριν λίγες μέρες (Δείτε εδώ), είχε αναδείξει και πάλι τις άσχημες εικόνες στο Κοιμητήριο, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια εξέλιξη ή αποκατάσταση. Όπως λένε οι καταγγέλλοντες, υπάρχουν δύο βρύσες που χάνουν νερό ενώ έχουν συσσωρευτεί και όμβρια ύδατα με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για τους τάφους να υποστούν καθιζήσεις. Ζητούν μάλιστα άμεση αποκατάσταση του χώρου από τους αρμόδιους τονίζοντας ότι ο Δήμος λαμβάνει χρήματα από τα Κοιμητήρια και θα έπρεπε αν μη τι άλλο να τα διατηρεί καθαρά και σε καλή κατάσταση και όχι να βλέπουμε αυτές τις εικόνες….

 

mesaralive.gr  11 April, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα