Όμορφη βραδιά θεάτρου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Τυμπακίου

  08 June, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Όμορφη βραδιά θεάτρου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Τυμπακίου

Το σπουδαίότερο έργο της Κρήτικής Λογοτεχνίας, τον Ερωτόκριτο του Βιτσέντζου Κορνάρου έφεραν το βράδυ της Τετάρτης οι μαθητές της ΣΤ' Τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τυμπακίου, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα διασκεύη της εικαστικού κ Κλεοπάτρας Κούρτη, που κατάφερε, σε συνεργασία με τους αξιόλογους συναδέλφους-εκπαιδευτικούς του σχολείου, να φέρει τα παιδιά  σε επαφή με τους εμβληματικούς χαρακτήρες μιας ιστορίας αγάπης με επικά και δραματικά στοιχεία.

Οι μικροί ηθοποιοί έδωσαν τον καλύτερο τος εαυτό, αποχαιρετώντας με τον καλύτερο τροπο το σχολείο που τους φιλοξένησε τα τελευταία 6 χρόνια, προκαλώντας παράλληλα ενθουσιασμό και συγκίνηση στους παρευρισκόμενους γονείς που τους χάρισαν το πιο θερμο χειροκρότημα.

Η Διευθύντρια του σχολείου κα Ελευθερία Αλεγκάκη, σε ομιλία της στο τέλος της εκδήλωσης, δήλωσε περήφανη για την εξαιρετική προσπάθεια των συντελεστών κι έδωσε ραντεβού για τη μεγάλη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομνάδα για τη λήξη της σχολικής χρονιάς.. Η βραδιά έκλεσιε με ανθοδέσμες στα παιδά απο τον Σύλλογο Γονέων& Κηδεμόνων αλλά και αναμνηστικά δώρα, ως ενδειξη αναγνώρισης, στους εκπαιδευτικούς που έστησαν την παράσταση.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι το πάρων στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου έδωσαν, μεταξύ άλλων, για λογαριασμό του Δήμου Φαιστού η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Βασιλεία Αρμουτάκη, εκπρόσωπος πο την Ι.Μ Γορτύνης&Αρκαδίας, ο πρώην εισαγγελέας εφετών κ Νικόλαος Μαρκάκης,η Διευθύντρια του ΓΕΛ Τυμπακίου κα Νίκη Λενακάκη, εκπρόσωπος του πολίτικου γραφείου του Λευτέρη Αυγενάκη καθώς κι αντιπροσωπεία του Π.Σ Τυμπακίου.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

 

  08 June, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα