Όλη η  προκήρυξη του  11ου τουρνουά Matala Beavh Volley

mesaralive.gr  28 June, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Όλη η  προκήρυξη του  11ου τουρνουά Matala Beavh Volley

Ο πολιτιστικός σύλλογος Πιτσιδίων Ματάλων , με συνδιοργανωτές Την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης(ΕΟΠΕ) και Την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου , την υποστήριξη(αιγίδα) του Δήμου Φαιστού και της Μονομετοχικής εταιρίας Ματάλων ΑΕ,,διοργανώνoυν το 11ο τουρνουά αγώνων πετοσφαίρισης άμμου(beach volley) ανδρών - γυναικών , με την επωνυμία MATALA MASTER BEACH VOLLEY , πανελλήνιο πρωτάθλημα από 14 Ιουλίου μέχρι και 17 Ιουλίου 2016 στην παραλία Ματάλων.

Οι αγώνες αυτοί δεν έχουν χαρακτήρα ανταγωνισμού –πρωταθλητισμού μεταξύ των συμμετασχόντων αθλητών κ.λ.π., αλλά μόνο την συμμετοχή στην άθληση και ψυχαγωγία, αλλά και την συνεργασία και την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των αθλούμενων και των κατοίκων της περιοχής, αλλά και για την πολιτιστική και τουριστική προβολή της περιοχής.

 Αρθρο 2

Δικαίωμα συμμετοχής: Ισχύει η γενική προκήρυξη αγώνων ΕΟΠΕ για την συμμετοχή στους αγώνες Masters  και επιπλέον για την συμμετοχή στα προκριματικά:

 1.Ανδρες και γυναίκες μεγαλύτεροι των 14 ετών ανεξαρτήτου θρησκείας , καταγωγής , φυλής , εθνικότητας κ.λ.π.

 2.Ανήλικοι αθλητές θα συνοδεύονται από υπεύθυνη δήλωση γονέα θεωρημένη για την ακρίβεια της υπογραφής

Αρθρο 3

α.Δήλωση συμμετοχής: Η δήλωση συμμετοχής θα υποβληθεί ηλεκτρονικά στην δνση: http://www.matalabeachvolley.com .

Για τουςς  αθλητές και αθλήτριες  κατηγορίας masters  που προκρίνονται απευθείας λόγω βαθμολογίας(βαθμολογία μέχρι 11/7/2016) στην τελική φάση μπορεί να ακολουθηθεί από την Ομοσπονδία διαφορετική διαδικασία υποβολής δήλωσης συμμετοχής.

Η  δήλωση υποβάλλεται  σε έντυπο φόρμας που εχει αναρτηθεί στην παραπάνω ιστοσελίδα του τουρνουά.

β.Η διοργάνωση πρέπει να επιβεβαιώνει την λήψη της σχετικής δήλωσης Η δήλωση αυτή θα περιλαμβάνει υποχρεωτικά:

Πέραν της ηλεκτρονικής υποβολής της φόρμας συμμετοχής , οι επιλεγέντες αθλητές και ομάδες , με την βεβαίωση προσέλευσης στον χώρο των αγώνων και για να γίνει αυτό θα προσκομίσουν ιατρική γνωμάτευση για την κατάσταση της υγείας τους.  Εξαιρούνται αθλητές και αθλήτριες που έχουν συμμετοχή στα  πανελλήνια πρωταθλήματα ή άλλα πρωταθλήματα και έχουν ήδη βαθμολογηθεί από την ΕΟΠΕ , ή είναι ενεργοί αθλητές βόλει με ισχύον δελτίο υγείας προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση ή ειδική κάρτα αθλητή beach volley 2016.

γ.Οι ανήλικοι αθλητές θα συνοδεύουν την συμμετοχή τους και με υπεύθυνοι δήλωση του κηδεμόνα τους κανονικά θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής , εκτός και αν υπογράφεται ενώπιον του τεχνικού υπεύθυνου των αγώνων.

δ.H  κατάσταση υγείας κάθε ένα ενήλικα συμμετέχοντα είναι ευθύνη του ιδίου και αποδεικνύεται από την ιατρική γνωμάτευση ή αντίγραφο δελτίου υγείας σε ισχύ , για δε τον κάθε ανήλικο η συμμετοχή του θα γίνεται μόνο με την κατάθεση έγκυρης υπεύθυνης δήλωσης του γονέα ή του κηδεμόνα αυτού.

ε.Το παράβολο για την συμμετοχή των αθλητών στους αγώνες είναι: 20,00 € ανά άτομο υπέρ του πρώτου διοργανωτή.

. Το ποσό αυτό καταβάλλεται στην γραμματεία των αγώνων , και το χορηγούμενο αποδεικτικό παραδίδεται στον τοπικό τεχνικό υπεύθυνο & συντονιστή του τουρνουά για να επιτραπεί η συμμετοχή στους αγώνες.

Αρθρο 4:

 1.Χρόνος και ημερομηνία διεξαγωγής του τουρνουά:

 Το τουρνουά θα διεξαχθεί :

Πέμπτη:14 Ιουλίου 2016 και ώρα 10.00 Προκριματικοί αγώνες ΑΝΔΡΩΝ και ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 και ώρα 13.00 –Κυριακή 17 Ιουλίου 2016 , Τελική φάση Ανδρών- γυναικών

2.ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ :

Ανδρών

Α.Μέχρι  Τρείς(3) όμιλοι των 8 ομάδων σε αγώνες διπλού αποκλεισμού , από τους οποίους προκρίνονται 4 ομάδες ανά όμιλο.

Γυναικών Μέχρι(2) δύο όμιλοι των 8 ομάδων σε αγώνες διπλού αποκλεισμού , από τους οποίους προκρίνονται 4 ομάδες ανά όμιλο.

Ο καθορισμός των ομίλων λαμβάνει υπόψη  την τρέχουσα  βαθμολογία ΕΟΠΕ  και οι ομάδες με την υψηλότερη βαθμολογία τίθενται επικεφαλής των ομίλων. Τα προκριματικά θα διεξαχθούν την Πέμπτη 14 Ιουλίου και πιθανόν αν δεν ολοκληρωθούν ,την Παρασκευή 15/7/2016).(Πρωϊ)

Ο 1ος διοργανωτής εχει το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος των προκριματικών ανά αγωνιστική ημέρα.

Β.Η θέση των ομάδων που προέρχονται από τα προκριματικά στα ταμπλό της τελικής φάσης δηλ. από τις θέσεις 12-24 ανδρών και 9-16 γυναικών , καταλαμβάνεται μετά από κλήρωση εκτός και αν οι προκριθέντες εχουν βαθμολογία ΕΟΠΕ 2016 που καταλαμβάνουν σειρά ανάλογα με την βαθμολογία τους.

3.ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ:

3.Παρασκευή15/7 (ωρα 13.00 18/8-Σάββατο 15 και Κυριακή 16/7/2016.Τελική φάση

 

Άρθρο 5

Σύστημα διεξαγωγής:

1.ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ: Το σύστημα διεξαγωγής θα είναι σε ομίλους των 8 ομάδων με σύστημα αγώνων διπλού αποκλεισμού. Από κάθε όμιλο θα προκρίνονται 4 ομάδες. Στους άνδρες οι όμιλοι θα είναι μέχρι 3(24 ομάδες) από τους οποίους θα προκριθούν μέχρι  12 ομάδες.

Στις γυναίκες οι όμιλοι θα είναι μέχρι δύο(2) με(16 ομάδες) από τους οποίους θα προκριθούν 8 ομάδες Οι επικεφαλείς των ομίλων στις θέσεις 1,2,3,κ.ο.κ., θα είναι ομάδες με τυχόν υπάρχουσα υψηλότερη βαθμολογία πέραν των 12 πρώτων θέσεων της γενικής κατάταξης του τουρνουά , όπως αυτή προκύπτει με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΠΕ την  Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

.Η κατανομή τους θα γίνει κατά σειρά.Π.χ. Ο 13ος της γενικής κατάταξης θα λάβει την 1η θέση ενός εκ των 3 ομίλων με κλήρωση , ο 14ος την 2η κ.ο.κ. Οι θέσεις από 5-8 θα ληφθούν με κλήρωση. Εάν υπάρχουν περισσότερες ομάδες από τις αναγκαίες για την πλήρωση των κενών θέσεων των ομίλών στα προκριματικά , θα γίνει κλήρωση μεταξύ τους για αγώνες νόκ αουτ. Εάν μεταξύ των ομάδων που θα κληρωθούν υπάρχουν ομάδες με βαθμούς τότε υποχρεωτικά θα κληρωθούν με ομάδες χωρίς βαθμούς. Οι αγώνες νόκ αουτ θα γίνουν το πρωϊ της Πέμπτης 14/7 και αν χρειαστεί και το πρωϊ της Παρασκευής 15/7.

 Αν απαιτηθεί να γίνουν προκριματικοί αγώνες την 15/7 , τότε  κατά προτίμηση αυτοί θα είναι γυναικών και η έναρξη τους προσδιορίζεται την 09..00 ώρα

 Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν την σειρά αυτή με έγκαιρη ενημέρωση.

Οσες ομάδες προκριθούν δικαιούνται διανυκτέρευσης με δαπάνη του τουρνουά

2.ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ: Σύστημα διπλού αποκλεισμού σε ομίλους των 24 &16 ομάδων ανδρών-γυναικών αντίστοιχα. Η τελική φάση φάση ανδρών γυναικών θα ξεκινήσει επίσης την Παρασκευή 15/7 και ωρα 13.00.(Εκτίμηση)

 α.Για την κατάταξη των ομάδων στο ταμπλό και στην σειρά προκριματικών λαμβάνεται υπόψη:

 Η Επίσημη Βαθμολογία ΕΟΠΕ 2015 όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Ομοσπονδίας μέχρι την 11/7/2016 ανδρών -γυναικών (ΜΟΝΟ)

Ο  διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα απευθείας πρόσκλησης μέχρι δύο ομάδων τόσο για την προκριματική όσο και την τελική φάση(από θέσεις 12-24 και 8-16 ανδρών – γυναικών αντίστοιχα)

Γ.ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ:

1.Προκριματικών: 14/7 ωρα 09.00 κερκίδα κεντρικού σταδίου(μόνο για τους ομίλους που αγωνίζονται) και Παρασκευή 15/8 και ώρα 08.30 για τις υπόλοιπες ομάδες.(αν απαιτηθεί)

2.Τελική Φάση : Ωρα 12.30: 15/7 κερκίδα κεντρικού σταδίου για τις ομάδες ανδρών γυναικών

 Άρθρο 6 :

 Κανονισμοί διεξαγωγής:

 -Ισχύουν οι διεθνείς κανονισμοί διεξαγωγής αγώνων beach volley, με τις παρακάτω εξαιρέσεις : Οι ενστάσεις που υποβάλλονται κατά την διάρκεια των αγώνων εκδικάζονται άμεσα από την αρμόδια αγωνοδικη επιτροπή. –

Η οργανωτική επιτροπή (τεχνικός υπεύθυνος, ένα μέλος & με την προσθήκη του υπεύθυνου διαιτησίας) είναι υπεύθυνη για την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων , καθ όλη την διάρκεια του τουρνουά , οι δε αποφάσεις της είναι άμεσες & τελεσίδικες.

- Σε περίπτωση που αθλητής ή άλλος συμμετέχων αμφισβητήσει τις αποφάσεις της επιτροπής αυτής με τρόπο μη αθλητικό , αποβάλλεται αυτοδικαίως. –

Σε περίπτωση αποκλεισμού αθλητή ή ομάδας από αγώνα , ο αγώνας αυτός κατακυρώνεται με σκορ 2-0 υπέρ της άλλης ομάδας η ομάδα όμως δεν αποκλείεται εφόσον αυτό δεν αποφασιστεί από την επιτροπή και συνεχίζει τυχόν υπολειπόμενο πρόγραμμα.. - Εάν ο αποκλεισμός οφείλεται σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα της περίπτωσης 23.2.4 του διεθνούς κανονισμού beach volley , ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα της αποβολής της ομάδας από το τουρνουά. Στην περίπτωση αυτή η ομάδα θα απωλέσει όλα τα πλεονεκτήματα που αποκτά κατά την συμμετοχή.(Διαμονή-διατροφήή κ.λ.π). και η θέση της στο τουρνουά δεν αναπληρώνεται εάν ο αποκλεισμός γίνει μετά την έναρξη των αγώνων. –

 Η αποβολή από το τουρνουά γίνεται με απλή απόφαση της επιτροπής και αφορά και κάθε άλλη περίπτωση που διασαλεύεται η τάξη και η ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά. - Ομάδα που δεν προσέλθει στον πρώτο αγώνα οποιασδήποτε φάσης , χάνει το παιχνίδι με 2-0 σέτ(21-0,21-0) , με όποιες συνέπειες έχει αυτό.

Εάν είναι αγώνας νόκ άουτ , αποκλείεται –

 Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα αλλαγής της σειράς των αγώνων στην περίπτωση εξυπηρέτησης αθλητή ή ομάδας για να διευκολυνθεί η συμμετοχή τους , αρκεί να μην δημιουργείτε πρόβλημα σε άλλη ομάδα. - Αθλητές και διαιτητές οφείλουν να παρίστανται σε κάθε εκδήλωση που λόγω του προγράμματος ή των υποχρεώσεων του διοργανωτή υποχρεούται να συμμετέχει με θέμα βέβαια αποκλειστικά την προβολή και προώθηση του τουρνουά. – Σε κάθε άλλο θέμα  ισχύει και εφαρμόζεται και η προκήρυξη πανελληνίου πρωταθλήματος (master) ΕΟΠΕ

Άρθρο 7

Διαιτησία:

Στους αγώνες θα διαιτητεύσουν επίσημοι διαιτητές beach volley , κατηγορίας ανάλογης των αγώνων.

Η επιλογή των διαιτητών θα γίνει από τα επίσημα όργανα διαιτησίας  ΕΟΠΕ και ΕΣΠΕΚ σε ότι αφορά διαιτητές περιοχής Κρήτης.

. Η αποζημίωση των διαιτητών για την συμμετοχή τους  , δεν βαρύνει τον 1ο διοργανωτή.

Ολοι οι διαιτητές οφείλουν να ευρίσκονται στον τόπο των αγώνων σύμφωνα με την πρόσκληση του διοργανωτή και αποχωρούν την επόμενη της λήξης του τουρνουά. Οι διαιτητές αγωνίζονται με τα χρώματα τους. Σε περίπτωση που ο διοργανωτής ή κάποιος χορηγός επιθυμεί να διαφημιστεί μέσω της στολής των διαιτητών, αυτό μπορεί να γίνει με κοινή συμφωνία διαιτητών και διοργανωτών.

Ο 1ος διοργανωτής πέραν των παραπάνω , υποχρεούται και θα καλύψει την  διαμονή και πλήρη διατροφή των διαιτητών καθ όλη την διάρκεια των αγώνων ..

 Οι διαιτητές οφείλουν να είναι παρόντες σε κάθε εκδήλωση εντός των αγωνιστικών ημερών , κατ απαίτηση της οργανωτικής επιτροπής η των τεχνικών υπεύθυνων.

 Επίσης είναι υποχρεωμένοι να παρευρεθούν στην τεχνική σύσκεψη που θα διοργανωθεί με ευθύνη της οργανωτικής επιτροπής , την παραμονή έναρξης των αγώνων.

Για οποιοδήποτε θέμα ή πρόβλημα ανακύψει απευθύνονται μέσω του υπεύθυνου διαιτησίας τους τεχνικούς υπεύθυνους του τουρνουά.

ΣΗΜ:Σημαντικός αριθμός διαιτητών , πρέπει να διατεθεί από την τοπική διαιτησία(ΣΥΔΠΕΚ), περιοχής ευθύνης ΕΣΠΕΚ.

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ:

Την όλη ευθύνη για την διοργάνωση των αγώνων(προκριματικά-τελικά) , τις κληρώσεις , τις τεχνικές συσκέψεις , τις απονομές  κ.λ.π. , εχουν οι τεχνικοί υπεύθυνοι, οι οποίοι ορίζονται δύο(Από ΕΟΠΕ και 1ο διοργανωτή) .

Έχουν την άμεση ευθύνη για κάθε θέμα αγωνιστικό και οι αποφάσεις τους(εκτός των αναφερόμενα για την αγωνόδικο επιτροπή) είναι οριστικές.

Aρθρο 8 :

 Ιατρική εξέταση διαγωνιζομένων-Ιατρική κάλυψη των αγώνων.

 Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή των αθλητών στο τουρνουά είναι να έχει προηγηθεί η ιατρική τους εξέταση και η προς τούτο έγκριση συμμετοχής στους αγώνες με δική τους ευθύνη και αποδεικνύεται με σχετική Ιατρική γνωμάτευση ή ισχύον αντίγραφο δελτίου υγείας αθλητή.(αρθρο 3)

Ο 1ος  εκ των διοργανωτών  Διοργανωτής αναλαμβάνει την ευθύνη διορισμού και παρουσίας ειδικευμένου ιατρού κατά την διάρκεια τέλεσης των αγώνων . Η παρουσία ιατρού στους αγώνες πιστοποιείται από τον διαιτητή πριν την έναρξη, ο οποίος υποχρεούται να μην ξεκινήσει ή να διακόψει το παιγνίδι εάν δεν υπάρχει ιατρός. Εάν λόγω τραυματισμού ή ασθένειας διαγωνιζομένου αθλούμενου ή διαιτητή κατά την διάρκεια ενός αγώνα , προκύψουν στην συνέχεια ασφαλιστικές ή άλλες απαιτήσεις, ο διοργανωτής , ουδεμία ευθύνη φέρει , όπως δεν έχει ευθύνη ούτε για την γενικότερη κατάσταση υγείας του ή της αθλητή-τριας.( Κείμενο σχετικής υπεύθυνης δήλωσης)

Για τους επίσημους αθλητές πανελλήνιου πρωταθλήματος ΕΟΠΕ ,ή Ενώσεων  ισχύουν τα οριζόμενα στην αντίστοιχη προκήρυξη

Άρθρο 9-

Γήπεδα αγώνων. Θα χρησιμοποιηθούν δύο γήπεδα κανονικών διαστάσεων σύμφωνα με τις εθνικές προδιαγραφές ΕΟΠΕ , στο ένα δε θα τελούνται και νυκτερινοί αγώνες. Οι διοργανωτές διατηρούν  το δικαίωμα εάν οι καταστάσεις και έκτακτα γεγονότα το απαιτήσουν , να παρατείνουν την διεξαγωγή των αγώνων.. σε ώρες και ημέρες..

 Άρθρο 10:

Υποχρεώσεις ομάδων – αθλητών –χορηγών

 Πέραν των αναφερομένων στα παραπάνω άρθρα της παρούσης υποχρεώσεων των ομάδων για συμμετοχή στο τουρνουά , οι ομάδες για να αγωνιστούν υποχρεούνται:

 1.Να προσέρχονται έγκαιρα στο γήπεδο , δηλ. να είναι έτοιμες να αγωνιστούν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα. -Οι αθλητές της πρώτης μέρας προκριματικών την 08.30 ώρα 14/7/2016 -Οι αθλητές της 2ης μέρας προκριματικών την 08.30 ώρα 15/7 –

Οι αθλητές της τελικής φάσης ανδρών και γυναικών την 12.30 της 15/7.

 Σε περίπτωση μη προσέλευσης ομάδας οι τεχνικοί υπεύθυνοι μπορούν να συμπληρώσουν το κενό από άλλη ομάδα της σειράς των αναπληρωματικών κ.λ.π.

2.Σε περίπτωση αλλοδαπού αθλητή( εκτός πινάκων ΕΟΠΕ) το πιστοποιητικό γέννησης ή άλλο αποδεικτικό αυτής έγγραφο , το διαβατήριο ή οποιοδήποτε ταξιδιωτικό έγγραφο αποδεικνύει τα στοιχεία ταυτότητας του πρέπει να είναι μεταφρασμένο στην Ελληνική όπως προβλέπεται.

3.Οι αθλητές , να φέρουν την στολή των αγώνων που θα τους διατεθεί.

 4.Σε περίπτωση ανηλίκου αθλητή ή αθλήτριας , η συμμετοχή τους θα επιτραπεί εφόσον συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση κανονικά υπογεγραμμένη από τους γονείς ή τον κηδεμόνα αυτών.

 5.Ολοι οι αθλητές και αθλήτριες πρέπει να δηλώσουν υπεύθυνα ότι έχουν λάβει γνώση της παρούσας προκήρυξης και των όρων διεξαγωγής των τουρνουά και αποδέχονται ανεπιφύλακτα αυτούς.

6.Μετά την υποβολή της φόρμας συμμετοχής , οι ομάδες μπορούν να αλλάξουν αθλητή ή αθλήτρια αρκεί να το γνωστοποιήσουν έγκαιρα σύμφωνα με τον κανονισμό ΕΟΠΕ και την παρούσα προκήρυξη , σε κάθε περίπτωση όμως πριν την έναρξη των αγώνων.

Εάν από την αλλαγή αυτή αλλάζει η ατομική και συνολική βαθμολογία , τότε αλλάζει και η σειρά ή και η φάση της ομάδας.

7.Για τους χορηγούς αθλητών ισχύουν οι κανονισμοί ΕΟΠΕ

 

 Άρθρο 11

: Οικονομικοί όροι.

ΕΞΟΔΑ:

1.Ο 1ος διοργανωτής θα καλύψει τα έξοδα , διαμονής και διατροφής αθλητών , διαιτητών , εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων  και προσωπικού ΕΟΠΕ και αναλαμβάνει την ευθύνη μετακίνησης τους από και προς τόπους άφιξης και αναχώρησης στο λιμάνι  ή αεροδρόμιο Ηρακλείου, καθώς και προς τα καταλύματα διαμονής αν αυτά είναι σε ικανή απόσταση από τα γήπεδα.

Ολοι οι εκτός Κρήτης μετακινούμενοι αθλητές επιδοτούνται το 50% της θαλάσσιας μετακίνησης τους με τα πλοία ΑΝΕΚ και BLU STAR  , με την προϋπόθεση της ολοκλήρωσης της διαδικασίας μετακίνησης(εισιτήρια) 3 μέρες πριν την μετακίνηση.

Οι ενδιαφερόμενοι πριν αυτό πρέπει να αναζητούν και να λαμβάνουν σχετικό έντυπο έγκρισης χορηγίας έκπτωσης , από τον οργανωτικό υπεύθυνο του τουρνουά κ./Κοκοτσάκη Βασίλειο.Τηλ.6974771729 εγχειρίζοντας λογ.email  για την ηλεκτρονική αποστολή της έκπτωσης

2. Οι διαιτητές θα αφιχθούν την προηγούμενη έναρξης των αγώνων και θα αποχωρήσουν την επόμενη της λήξης αυτών.

 3.Τα έξοδα διανυκτέρευσης  καλύπτονται ως εξής:

-.Οι αθλητές-αθλήτριες που θα προκριθούν στην προκριματική φάση δικαιούνται διανυκτέρευσης την Πέμπτη 14/7.(μέχρι 12 ομάδες δηλ.24 αθλητές.)

 -..Ολοι οι αθλητές-τριες της τελικής φάσης δικαιούνται διανυκτέρευσης την 15/7 , αλλά και την 16/7/2016 , ανεξάρτητα εάν συνεχίζουν στους αγώνες..

 3.Την 17/7/2016 δικαιούνται διανυκτέρευσης ΜΟΝΟ οι αθλητές των ομάδων των δύο τελικών αγώνων .

4.Ολοι οι αθλητές και αθλήτριες που συμμετέχουν στους αγώνες , δικαιούνται σίτισης καθ όλη την διάρκεια της ατομικής τους συμμετοχής , με ένα γεύμα ημερησίως σε τοπικό εστιατόριο και την διάθεση πρόχειρου φαγητού ανάμεσα στους αγώνες με ευθύνη του 1ου διοργανωτή..

5.Επίσης όλοι οι δικαιούμενοι διανυκτέρευσης δικαιούνται πρωινού.

6.Πέραν των διατιθέμενων  ειδών διοικητικής μέριμνας όπως αναφέρθηκαν παραπάνω , όλα τα λοιπά έξοδα αθλητών ή αθλητριών, θα βαρύνουν τους ίδιους.

Θα καταβληθεί προσπάθεια εκπτώσεων και ειδικών τιμών στους αθλητές σε καταστήματα της περιοχής , αλλά και στα κυλικεία και πάρ της διοργάνωσης.

7.Οι αθλητές που ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους  και επιθυμούν να αναχωρήσουν πρέπει να το κάνουν έγκαιρα γνωστό για να εξασφαλιστεί το μέσο μεταφοράς. Οι αποκλεισθέντες της συνέχειας των αγώνων  έχουν το δικαίωμα δωρεάν διανυκτέρευσης στο κάμπινγκ της εταιρείας , έχοντας όμως στην διάθεση τους τον σχετικό εξοπλισμό για παραμονή και διανυκτέρευση.

Ολοι οι μετακινούμενοι αθλητές  μέχρι το Ηράκλειο μετακινούνται χωρίς δαπάνη του 1ου διοργανωτή εκτός και ανα υπάρξει χορηγός ταξιδίου.(βλ.αρθρο 11 . 1)

8.Επίσης ο 1ος διοργανωτής αναλαμβάνει:

Α.Τα έξοδα κατασκευής γηπέδων και εξοπλισμού γηπέδων , πέραν αυτών που χορηγεί η ΕΟΠΕ

Β.Τα έξοδα μεταφοράς αθλητών και αθλητριών από και προς τους επιβατηγούς σταθμούς Ηρακλείου και τόπους διαμονής στα Ματαλα-Πιτσίδια

Γ.Τα εξοδα ηχητικής , υδραυλικής και ηλεκτρολογικής εγκατάστασης

Δ.Τα εξοδα για την παρουσία βοηθητικού προσωπικού , καθαριότητας κ.λ.π.

Ε.Τα χρηματικά έπαθλα των αγώνων ύψους 2.500 €

Επίσης ο 1ος διοργανωτής:

ΕΣΟΔΑ:

Έσοδα από πάσης φύσεως χορηγίες για διαφήμιση μέσα στα γήπεδα όπως το ειδικό χορηγικό πρόγραμμα(πέραν των δικαιωμάτων -σε πινακίδες-ΕΟΠΕ)

Έσοδα από κληρώσεις

Έσοδα από πωλήσεις αγαθών

Έσοδα από συναυλία ή χοροεσπερίδα και κάθε άλλη νόμιμη δραστηριότητα.

Άρθρο 12

Διαιτητές αγώνα-Φύλλο αγώνα:

Με ευθύνη του διαιτητή  αγώνα , συντάσσεται φύλλο αγώνα σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Την ευθύνη ορισμού διαιτητών-σημειωτών  αναλαμβάνει ο υπεύθυνος διαιτησίας του τουρνουά.

. Καθήκοντα σημειωτή μπορούν να ανατεθούν και σε επιλεγμένα άτομα πέραν του σώματος των διαιτητών..

 Άρθρο 13.

Ενστάσεις Επιτρέπεται να υποβληθούν ενστάσεις μόνο κατά την διάρκεια του αγώνα. Ενστάσεις για κακή διαιτησία δεν θα γίνονται δεκτές Καταγράφονται στο Φύλλο αγώνα και εκδικάζονται από την Οργανωτική επιτροπή αμέσως, η δε απόφαση είναι τελεσίδικηΚατά τα λοιπά ισχύουν όσα αναφέρονται στον κανονισμό ΕΟΠΕ

 Άρθρο 14.

Έπαθλα – αναμνηστικά:

 Σε όλους τους συμμετέχοντες θα διατεθούν αναμνηστικά διπλώματα  συμμετοχής

Στους συμμετέχοντες στους τελικούς θα δοθούν κύπελλα και μετάλλια .

Στην πρώτη και δεύτερη ομάδα ,όλων των τουρνουά θα δοθούν έπαθλα και δώρα τα οποία θα ανακοινωθούν έγκαιρα. Τα έπαθλα-δώρα των τελικών αθλοθετούνται από την χορηγό εταιρεία ν και ανακοινώνονται κατά την διάρκεια των αγώνων.

Επίσης μπορούν να αθλοθετηθούν έπαθλα από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης Με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής μπορούν να δοθούν έπαθλα ή άλλες διακρίσεις και σε άλλες κατηγορίες συμμετασχόντων που θα ανακοινωθούν έγκαιρα.

 Τα έπαθλα αυτά και οι απονομές θα αποδοθούν σε ειδική τελετή λήξης μετά το πέρας των τελικών αγώνων που θα πραγματοποιηθούν το βράδυ της 17 Ιουλίου 2016.

Τα χρηματικά έπαθλα (2.500 € συνολικά)είναι ευθύνη του 1ου εκ των διοργανωτών και βαρύνουν τον προϋπολογισμό αυτού .

Αρθρο 15.

Χορηγοί  MARKETIGK

Κάθε εταιρία , επιχείρηση , η φορές που επιθυμεί να προβληθεί σε οποιαδήποτε από τις δράσεις του τουρνουά(ιστοσελίδα, πρόγραμμα αγώνων, πινακίδες , σημαίες , πανό , συναυλία κ.λ.π.), μπορεί να το κάνει μετά από συνεννόηση με τον οργανωτικό υπεύθυνο της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με την συμφωνία μεταξύ Α και Β συνδιοργανωτή  ρυθμίζονται επίσης   τα θέματα ως εξής

 

-Το 50 + % του συνολικού marketing παραχωρείται στον 1ο διοργανωτή (πολιτ.Σύλλογο)
Πανελλήνια τηλεοπτική προβολή των αγώνων(ανα υπάρξει) με ιδιαίτερη προβολή του συν-διοργανωτή-ών ,  και της περιοχής , η δυνατόν με ολιγόχρονο τηλεοπτικό μήνυμα με θέμα την περιοχή(Ευθύνη Β συνδιοργανωτή)
-Παρουσία  του 1ου διοργανωτή  στην κεντρική παρουσίαση του πρωταθλήματος στην εδρα της ΕΟΠΕ και διοργάνωση τοπικής παρουσίασης του τουρνουά Matala master beach volley 2016.
-Αφίσα διοργάνωσης(Ευθύνη και δαπάνη Β συνδιοργανωτή)
-Λογότυπο και χαιρετισμός  στο media guide της διοργάνωσης
-Παρουσία του 1ου διοργανωτή  στο επίσημο site  της ομοσπονδίας
-Παραχώρηση του συνόλου του αθλητικού υλικού και ρουχισμού αθλητών και οργανωτικής επιτροπής από την ΕΟΠΕ.
-Παραγωγή και αποστολή ταυτότητας διοργάνωσης από την ΕΟΠΕ , αλλά και backdrop  απονομών.

 

 Οι ενδιαφερόμενοι  δεν μπορούν να επιλέξουν θέση προβολής εντός του αγωνιστικού χώρου  , η οποία είναι ανάλογη της χορηγίας  σύμφωνα με το χορηγικό πλάνο στις γενικές ανά κατηγορία θέσεις που το πλάνο περιγράφει.

Η επιλογή της ακριβούς  θέσης είναι ευθύνη των οργανωτικών υπεύθυνων και υπεύθυνων  μάρκετινγκ , σύμφωνα με τα παραπάνω.

 Άρθρο 16

.Άλλες διατάξεις:

Η οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα συμπλήρωσης και τροποποίησης των διατάξεων της παρούσας αρκεί αυτό να γίνει έγκαιρα.

Η οργανωτική επιτροπή σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές μπορεί να διοργανώσει ή να συμμετέχει σε παράλληλες διοργανώσεις ή δρώμενα  πολιτιστικού ή καλλιτεχνικοί χαρακτήρα.

-Οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την παρούσα ρυθμίζεται από την οργανωτική επιτροπή του τουρνουά.

 Η Οργανωτική Επιτροπή

 

mesaralive.gr  28 June, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα