Όλα είναι έτοιμα για το Festos European C1 Paracycling Cup 2015.

mesaralive.gr  30 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Όλα είναι έτοιμα για το Festos European C1 Paracycling Cup 2015.

φωτογραφίες: mesaralive.gr

Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του πρώτου Ευρωπαΐκού Κυπέλλου Ποδηλασίας Δρόμου, για αθλητές με αναπηρία, “Festos European C1 Paracycling Cup 2015”.

Όπως πρώτο μετέδωσε το mesaralive.gr, οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν από 9-10 Μαΐου στο Αεροδρόμιο Τυμπακίου.

Το παρόν στη σημερινή σύσκεψη,που έγινε στο χώρο του Δημοτικού κτιρίου στο Τυμπάκι,προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, έδωσαν οι τοπικοί φορείς του Δήμου, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου, εκπρόσωποι της διοργάνωσης, καθώς και απλοί πολίτες, οι οποίοι θέλουν να συμβάλουν με τη σειρά τους στην επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκε επίσης και ο βουλευτής Ηρακλείου κ.Λευτέρης Αυγενάκης.

Μιλώντας στους παρευρισκόμενους ο κ. Αυγενάκης τόνισε ότι “οφείλουμε να επενδύσουμε τα μέγιστα σε αυτή την τόσο σημαντική διοργάνωση και να συνδεθεί η περιοχή με το γεγονός αυτό”.

Είπε ακόμη ότι “χρειάζεται συνεργασία και στήριξη όλων των φορέων” και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά “o δήμος είμαστε εμείς”.

Από την πλευρά του ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Γιώργος Βαρβεράκης, επεσήμανε ότι “ο μεγάλος στόχος είναι να πετύχει η διοργάνωση, ώστε να γίνει θεσμός και να ενταχθεί στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ”.

Να σημειώσουμε επίσης ότι,οι αγώνες αποκτούν ξεχωριστό ενδιαφέρον για τους αθλητές που θα συμμετέχουν,  καθώς  τους δίνουν τη δυνατότητα πρόκρισης κατευθείαν για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Rio de janeiro, στη Βραζιλία.

Μέσω των αγώνων, πέρα από το καθαρά αγωνιστικό μέρος, οι διοργανωτές θέλουν να στείλουν και το μήνυμα της ασφαλούς οδήγησης στον κόσμο, με τον κ. Γιώργο βαρβεράκη να υπενθυμίζει στους παρευρισκόμενους ότι, η πλειοψηφία των αθλητών που θα λάβουν μέρος, έχουν εμπλακεί σε τροχαία ατυχήματα.

Με εισήγηση του προέδρου της Φαιστός Ξενία, κ. Γιώργου Μερωνιανάκη,αντί για μετάλλια θα δοθεί ο δίσκος της Φαιστού.

Στα πλαίσια της μετάδοσης αυτού του μηνύματος, Το Φόρουμ “Οδηγούμε με Ασφάλεια” βοηθάει την προσπάθεια και διοργανώνει ανοιχτό αγώνα για όλους τους φίλους της ποδηλασίας ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλλου .

 

mesaralive.gr  30 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα