Ο «Καπετάν Μιχάλης» με δωρεάν είσοδο σήμερα στις Μοίρες

mesaralive.gr  20 July, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Ο «Καπετάν Μιχάλης» με δωρεάν είσοδο σήμερα στις Μοίρες

Δωρεάν εκδηλώσεις πολιτισμού για τους δικαιούχους του κοινωνικού προγράμματος ΤΕΒΑ, οργανώνει και υλοποιεί η Περιφέρεια Κρήτης.

Συγκεκριμένα στα πλαίσια υλοποίησης των συνοδευτικών μέτρων «Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης»  που αφορά στον Πολιτισμό-Αθλητισμό, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν θεατρικές παραστάσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια,  για τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ. Οι θεατρικές παραστάσεις που προγραμματίζονται στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων μέσω ΤΕΒΑ θα ξεπεράσουν σε αριθμό τις 100 και θα δοθούν δωρεάν σε όλη την Κρήτη, παρέχοντας την δυνατότητα στους ωφελούμενους του προγράμματος να παρακολουθήσουν ποιοτικά θεατρικά έργα.

Οι εκδηλώσεις πολιτισμού μέσα από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ ξεκινούν με την θεατρική παράσταση «Καπετάν Μιχάλης», λογοτεχνικό έργο του μεγάλου μας Κρητικού συγγραφέα Νίκου Καζαντζάκη.

Στην έναρξη του προγράμματος με τις θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάζεται το θεατρικό έργο «Καπετάν Μιχάλης» από τη θεατρική Ομάδα «Mist» σε σκηνοθεσία Βασίλη Βασιλάκη. Οι θεατρικές παραστάσεις με τον «Καπετάν Μιχάλη» θα δοθούν σε 11 δήμους του νησιού!

Σήμερα Πέμπτη 20 Ιουλίου η παράσταση ανεβαίνει στις Μοίρες στο Πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού και θα ξεκινήσει στις 21:30.  Το υπόλοιπο πρόγραμμα των παραστάσεων έχει ως εξής: 

 

mesaralive.gr  20 July, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα