Ο δρόμος για το «ΡΙΟ 2016» περνάει από την Κρήτη και το Τυμπάκι!

mesaralive.gr  03 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ο δρόμος για το «ΡΙΟ 2016» περνάει από την Κρήτη και το Τυμπάκι!

φωτο:parapolitika.gr

Βαθμούς πρόκρισης για την Παραολυμπιάδα του 2016 στο Ρίο, δίνει στους αθλητές και τις χώρες που θα διακριθούν στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ποδηλασίας Αθλητών με Αναπηρίες, η μεγάλη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Τυμπάκι!

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ομοσπονδιακού Προπονητή κ. Γιώργου Βαρβεράκη ο οποίος αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή Ευρωπαϊκού κυπέλλου ποδηλασίας αθλητών με αναπηρίες στην Ελλάδα!!

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας UCI, η Ελληνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ) με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης, θα υποδεχτεί τους καλύτερους Έλληνες και πολλούς ξένους αθλητές με αναπηρία το Σαββατοκύριακο 9-10 Μαΐου 2015 στο Αεροδρόμιο Τυμπακίου για ένα αγώνα γεμάτο συγκινήσεις.

Ο δρόμος για το "ΡΙΟ 2016" είναι ανοιχτός και περνάει από την Κρήτη, καθώς είναι κατηγορίας C1- UCI και δίνει βαθμούς πρόκρισης στους αθλητές και τις χώρες που θα διακριθούν...

Οι διοργανώτριες αρχές, οι τοπικοί φορείς, οι πολιτιστικοί σύλλογοι, τα σωματεία ΑμεΑ "ΤΑΛΩΣ" και ο σύλλογος "ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ" και τα αθλητικά σωματεία της περιοχής και μη, ο σύλλογος οδηγούμε με ασφάλεια με όλα τα μέλη του στηρίζουν αυτή την προσπάθεια για μια διοργάνωση που φιλοδοξούμε να γίνει θεσμός για τον τόπο και τη χώρα μας.

Ελάτε να χειροκροτήσουμε όλους τους αθλητές με αναπηρία και το Σάββατο 9 Μαΐου 13.00 πάρτε και το ποδήλατό σας για το Λαϊκό αγώνα που θα διεξαχθεί.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Την Πέμπτη 7 Μαΐου και ώρα 11.00π.μ. θα δοθεί συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης».

Στη Μνήμη του Γιώργου Σηφάκη

Επίσης ο κ. Βαρβεράκης υπενθυμίζει ότι πέρασε ένας χρόνος από το Μάιο του 2014, όταν το γελαστό παιδί, ο πρωταθλητής ΑμεΑ Γιώργος Σηφάκης, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. «Έχουμε  όλοι μαζί την ευκαιρία να τιμήσουμε τη μνήμη του και να τον κάνουμε να χαμογελάσει ακόμα μια φορά...» αναφέρει ο κ. Γιώργος Βαρβεράκης.

 

mesaralive.gr  03 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ