Νικητής στο γειτονικό ντέρμπι ο ΑΟ Τυμπακίου με 0-1 επί της Δόξας Γαλιάς (Φωτογραφίες)

notosportnews.gr  13 February, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Νικητής στο γειτονικό ντέρμπι ο ΑΟ Τυμπακίου με 0-1 επί της Δόξας Γαλιάς (Φωτογραφίες)

Νικητής στο γειτονικό Μεσαρίτικο ντέρμπι ήταν ο ΑΟ Τυμπκίου που επικράτησε με 0-1 τη Δόξας Γαλιάς, ύστερα από ένα παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και στα πρώτα λεπτά έχασαν ευκαιρίες, με τον Σουλτάτο οι γηπεδούχοι και Κορεόνε, Νικηταρά, Πολυχρονάκη, οι φιλοξενούμενοι, οι οποίες δεν στάθηκαν αρκετές για να σημειωθεί κάποιο γκολ στο πρώτο 45λεπτο.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 65΄ με τον Μαρακομιχελάκη να σημειώνει από πλάγια αριστερά με κοντινό πλασέ το 0-1.
Από εκεί και μετά, τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν, δημιούργησαν ευκαιρίες χωρίς ωστόσο να αξιοποιήσουν κάποια από αυτές, με αποτέλεσμα το ήδη διαμορφωμένο 0-1 να παραμείνει ως την λήξη του αγώνα.

Δόξα Γαλιάς: Χατζηδάκης, Χαλκιαδάκης, Χατζηδάκης Β., Χαμαλάκης, Καραμανιτάκης, Θαμνόπουλος, Μπιμπάκης Κ.(46΄ Λαμπότι), Μόντι, Ποτηράκης, Σουλτάτος (70΄ Σπάρος – 75΄ λ.τ. Μαραγκάκης) Μπιμπάκης Β.

ΑΟ Τυμπακίου: Κωσταντουλάκης, Ντόκο, Τριάντης, Χριστουδουλάκης Γ., Νικηταράς (65΄ Μαραγκάκης), Πολυχρονάκης, Κουρουθιανάκης, Μαρακομιχελάκης Ν.(90΄ Φλορένς), Αναγνωστάκης, Κοροένε(70΄ Χριστοδουλάκης Γ.).

.

 

notosportnews.gr  13 February, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ