Νέα «σελίδα» στο Αθλητικό Σωματείο «Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ»

mesaralive.gr  03 November, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Νέα «σελίδα» στο Αθλητικό Σωματείο «Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ»

mesaralive.gr

Μια νέα «σελίδα» ανοίγει το Αθλητικό Σωματείο «Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ» με τη φανέλα του οποίου αγωνίζονται και οι μεσαρίτες αθλητές ΑμεΑ που είναι μέλη του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» καθώς και μέλη της Μεγαλονήσου.

Το Αθλητικό Σωματείο ξεκινά μια προσπάθεια ώστε να συγκεντρώσει όλα εκείνα τα παιδιά που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό είτε αγωνιστικά είτε όχι. Μάλιστα την Τετάρτη στο Ηράκλειο έπεσαν και οι σχετικές υπογραφές μεταξύ του κ. Άρη Μαρκάκη που αναλαμβάνει ως Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Σωματείου και των μελών της Μεγαλονήσου Καπελάκη Γιώργου και Στεφανουδάκη Μανώλη.

Ο κ. Μαρκάκης με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τους Παραολυμπιονίκες καθώς και όλους τους αθλητές και μέλη του Συλλόγου για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν αναθέτοντάς του την θέση του Υπεύθυνου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Σωματείου. «Είναι μεγάλη μου τιμή και με πολύ συγκίνηση αναλαμβάνω την συγκεκριμένη θέση, έτοιμος να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις και να βάλω το δικό μου λιθαράκι σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που συντελείται από αυτά τα παιδιά».

 

mesaralive.gr  03 November, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ