Νέα μεγάλη βολή από το Μανώλη Στεφανουδάκη στο ΟΑΚΑ

mesaralive.gr  11 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Νέα μεγάλη βολή από το Μανώλη Στεφανουδάκη στο ΟΑΚΑ

Με τη συμμετοχή 85 αθλητών και αθλητριών πραγματοποιήθηκε χθες στο Ολυμπιακό Στάδιο, η 1η ημερίδα στίβου, όπου συμμετείχε και ο Μεσαρίτης Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο Μανώλης Στεφανουδάκης!

Ο Μανώλης συμμετείχε στο αγώνισμα του ακοντισμού όπου για άλλη μια φορά  οι βολές του ήταν υψηλές, παρά την κούραση από τους αγώνες και το ταξίδι στην Ιταλία! Μάλιστα η μεγαλύτερη βολή του ήταν στα 29,34  μέτρα! Ο Μανώλης Στεφανουδάκης συνεχίζει να αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, από την αρχή της  φετινής προετοιμασίας του. Μάλιστα έχει ήδη πιάσει τα όρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου (14-23 Ιουλίου), από τους αγώνες στο Dubai, ενώ το 29,69 που έκανε στο Rieti αποτελεί και την καλύτερη επίδοση στον κόσμο για φέτος!

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης ευχαριστεί όλους όσους στηρίζουν την προσπάθειά του:

*     Τους προπονητές του Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο. 

Τα μέλη της Εοαμ ΑμεΑ, και τους  ανθρώπους των εταιρειών που τον  στηρίζουν οικονομικά. 

Τα μέλη  του μεγάλου του χορηγού ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, και τους ανθρώπους των εταιρειών ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, INTERCLINIC, G&G, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. που φροντίζουν να κάνουν το όνειρο του πρωταθλητισμού πραγματικότητα. 

 

mesaralive.gr  11 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα