Μυστήριο με το ακέφαλο πτώμα - Ψάχνουν ανάμεσα σε αγνοούμενους

  11 April, 2017 ΚΟΣΜΟΣ
Μυστήριο με το ακέφαλο πτώμα - Ψάχνουν ανάμεσα σε αγνοούμενους

Τα σενάρια που εξετάζονται

Μυστήριο καλύπτει την ταυτότητα του ακέφαλου πτώματος που εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής στην παραλία “Βίγγλια” του Δήμου Κισσάμου. 

Η κατάσταση στην οποία εντοπίστηκε η σωρός δυσκολεύει τις έρευνες των αρχών ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας που θα διενεργηθεί τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο για τον εντοπισμό της ταυτότητας του σώματος θεωρείται πολύ δύσκολο να υπάρξουν στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση λόγω της προχωρημένης σήψης αλλά και της απουσίας του κεφαλιού που αποτελεί βασική πηγή πληροφοριών για τους ιατροδικαστές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι αρχές διερευνούν όλα τα πιθανά ενδεχόμενα ξεκινώντας με τις περιπτώσεις εξαφανίσεων με το Λιμενικό να έχει ήδη αποστείλει σήμα σε όλες τις υπηρεσίες του νησιού προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για τους αγνοούμενους, ενώ δεν αποκλείεται να πρόκειται και για κάποιο άτυχο-η πρόσφυγα. 

Στην ανακοίνωση του Λιμενικού αναφέρεται : 

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κισσάμου από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, για την ύπαρξη σορού  σε προχωρημένη σήψη, στην παραλία “Βίγγλια” του Δήμου Κισσάμου.
Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. τα οποία εντόπισαν την ανωτέρω σορό η οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων “Ο Άγιος Γεώργιος”.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. 

 

Πηγή

Με πληροφορίες από εφημερίδες Πατρίς και Χανιώτικα Νέα

 

  11 April, 2017 ΚΟΣΜΟΣ