Μοιρασιά στο Τυμπάκι! 1-1 ο ΑΟΤ με τον ΕΓΟΗ

  18 December, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Μοιρασιά στο Τυμπάκι! 1-1 ο ΑΟΤ με τον ΕΓΟΗ

Φώτο: mesaralive.gr

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχτηκαν στο Τυμπάκι, ΑΟΤ και ΕΓΟΗ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να πιέζουν για να δημιουργήσουν ευκαιρίες προς τις αντίπαλες εστίες χωρίς ωστόσο κάποια από τις δύο να το καταφέρνει. Το ματς εκτυλίχθηκε κυρίως στο χώρο του κέντρου με τον ΑΟΤ να έχει δύο καλές στιγμές με τον Κοροένε και μία με τον Νικηταρά για να σκοράρει  χωρίς ωστόσο να το πετυχαίνει.

Ως αποτέλεσμα το 0-0 παρέμεινε μέχρι τη λήξη των 45΄και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος ο ΑΟΤ προσπάθησε να απειλήσει και έφτασε κοντά στο γκολ με τους Κοροένε και Νικηταρά χωρίς να μπορέσει να σκοράρει.

Ο ΕΓΟΗ ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Περισυνάκη στο 63΄ μέσα σε πανηγυρισμούς. Η χαρά ωστόσο των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ και μόλις ένα λεπτό μετά ο ΑΟΤ έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Νικηταρά και μπήκε και πάλι στη διεκδίκηση του ματς.

Παρά τις ευκαιρίες στη συνέχεια το 1-1 παρέμεινε μέχρι τη λήξη του αγώνα και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό. Με αυτό το αποτέλεσμα ο ΑΟΤ ανέβηκε στους 19 βαθμούς και την 14η θέση, ενώ ο ΕΓΟΗ έφτασε τους 9 πόντους και παρέμεινε στην 18η θέση.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟΤ: Κωσταντουλάκης, Χριστουδουλάκης Γ, Στρακατούνας., Ντόκο, Ντάλας(89΄ Ολαογιέ), Φλόρενς, Τριάντης, Χριστουδουλάκης Γ (55΄ Μαρακομιχελάκης), Νικηταράς(85΄ Πετρακάκης), Αναγνωστάκης, Κοροένε

ΕΓΟΗ: Ανδρικάκης, Παρασύρης, Κέσκος, Δρούζος, Καλαϊτζάκης, Περισυνάκης, Σταυρακάκης, Αουγκλέντ, Ντινελάρι(85΄ Ρισάκης), Γιακουμάκης, Βίσκα(70΄ Κεφαλούκος)

 

grandsport.gr

 

  18 December, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα