Με απονομές και «άρωμα» Παγκοσμίου Ρεκόρ ολοκληρώθηκε το Τουρνουά τένις στις Μοίρες

mesaralive.gr  06 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Με απονομές και «άρωμα» Παγκοσμίου Ρεκόρ ολοκληρώθηκε το Τουρνουά τένις στις Μοίρες

Το 3ο τουρνουά τένις Mires open 2015 του ομίλου αντισφαίρισης Μοιρών ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Οι 50 και πλέον συμμετοχές από όλη την Κρήτη  μαρτυρούν ότι το τουρνουά έχει πλέον καθιερωθεί ως ένα κορυφαίο τενιστικό  γεγονός του νησιού μας.

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών, όπου επίσης σημειώνεται «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους αθλητές και αθλήτριες για την συμμετοχή τους και να συγχαρούμε ιδιαιτέρως τους φιναλίστ των ανδρών Γκόλτσιο Βασίλη και Zavor Tomas  για το θέαμα που μας προσέφεραν  στον τελικό  .

Επίσης ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς ,τους φίλους του τένις που παρακολούθησαν τους αγώνες , τον Μανώλη Στεφανουδακη και τα μέλη του συλλόγου ΑΜΕΑ «ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ» ,τους εθελοντές Σαμαρείτες και την εταιρεία Zaros  για την χορηγία των νερών.

Τέλος ευχαριστούμε  τον δήμαρχο Φαιστού κ.Αρμουτάκη Γιώργο ,τον περιφερειακό σύμβουλο κ Καμπουράκη Λάμπρο , τον αντιπρόεδρο της αναπτυξιακής εταιρείας Πιτσιδίων -Ματάλων κ. Σπινθάκη Μιχάλη για την παρουσία τους στον τελικό και τις απονομές του τουρνουά μας .

Τέλος υποσχόμαστε σε όλους τους φίλους του τένις ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή μας .

Η οργανωτική επιτροπή του 3ου Mires Open 2015

Ξηρουδάκης  Γιάννης - Μυρτάκης Μιχάλης - Πάγιος  Παναγιώτης».

Να σημειωθεί ότι πριν τις απονομές, στους νικητές του τελικού,  τελικού  παραδόθηκε πανό με την φωτογραφία και το νέο παγκόσμιο ρεκόρ στον  Μανώλη Στεφανουδάκη.

 

mesaralive.gr  06 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα