Με ανατροπή 4-2 η Πυργιώτισσα το Ασήμι στο Τυμπάκι (foto)

  06 March, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Με ανατροπή 4-2 η Πυργιώτισσα το Ασήμι στο Τυμπάκι (foto)

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-2, τελικά η Πυργιώτισσα κατάφερε να πετύχει την ανατροπή και να επικρατήσει στο Μεσαρίτικο ντέρμπι με 4-2 του πρωτοπόρου της Β2 ΕΠΣΗ Ασημίου, παίρνοντας έτσι σημαντική για τη συνέχεια νίκη που την φέρνει πιο κοντά στο στόχο της παραμονής.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης  κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του αδικοχαμένου Γιάννη Ζωγραφάκη ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Κυριακής 5 Μαρτίου σε τροχαίο δυστύχημα. 
Όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 9΄ όταν μετά από κάθετη πάσα του Μπέρμπερι ο Κιόσια βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και αφού πήρε την κόντρα από τον Ντάγκινη, πέτυχε το 1-0, για να απαντήσουν άμεσα οι φιλοξενούμενοι με τον Τ. Χατζάκη να ισοφαρίζει με σουτ από το ύψος της περιοχής το σκορ σε 1-1.
Ο ίδιος παίχτης στο 43΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή έκανε το 1-2, φάση στην οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα της, ενώ διαμαρτυρήθηκαν και στη συνέχεια για το φάουλ που σφύριξε λίγο μετά ο διαιτητής.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Πυργιώτισσα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 50΄  κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια, όταν κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κιόσια, σημειώνοντας με το 2ο προσωπικό του τέρμα το 2-2.
Τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι πέτυχαν ολική ανατροπή, με τον Νιολάκη να σημειώνει το 3-2, για να έρθει στη συνέχεια ύστερα από πάσα του Γκινίκα ο Κιόσια και πάλι να διαμορφώσει το τελικό 4-2

Πυργιώτισσα: Γρηγοράκης, Καρταλλιανάκης, Μανουσάκης, Γαργανουράκης, Στρατιδάκης, Μπέρμπερης(90΄ λ.τ. Θάνος), Μερντάνι(58΄λ.τ.  Γκλεζάκος), Άλμπερτ(80΄ Γκινίκα), Κουρτάκης, Νιολάκης, Κιόσια

Ασήμι: Ντάγκινης, Λεντιδάκης, Γοραντωνάκης, Παξιμαδάς, Καλλέργης, Ιβάν, Βαρδάκης(70’ Χατζηκωσταντίνου) , Χατζηπαυλίδης, Καφετζόπουλος, Χατζάκης Τ.(70΄ Σταματάκης), Τζαφέρι(85΄ Βελόγλου)

 

  06 March, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα