ΜΑΤΑΛΑ Master’s beach volley με τελικούς του πανελλήνιου Πρωταθλήματος!

mesaralive.gr  06 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
ΜΑΤΑΛΑ Master’s beach volley με τελικούς του πανελλήνιου Πρωταθλήματος!

Φώτο: mesaralive

Οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες του beach volley της Ελλάδας θα συμμετάσχουν στο τουρνουά Μάταλλα Master's αφού στο φετινό τουρνουά των Ματαλων θα γίνουν οι τελικοί της σειράς master's του πανελληνίου πρωταθλήματος .

Συγκεκριμένα όπως αναφέρετε σε επιστολή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης ΕΟΠΕ, προς το το Δ.Σ. Μονομετοχικής Α.Ε. «Μάταλα Δήμου Φαιστού», η οποία κινητοποιείται στο Δήμαρχο:
«ΘΕΜΑ: Τουρνουά Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley 2016 “Mάταλα Masters”
Αξιότιμοι κύριοι,
Μετά την απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία μας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley 2015, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την πρόταση συνεργασίας που μας αποστείλατε και για τη φετινή χρονιά.
Οι φιλοδοξίες ανάδειξης και ακόμα μεγαλύτερης επιτυχίας του τουρνουά των Ματάλων μας βρίσκουν απολύτως σύμφωνους και είμαστε διατεθειμένοι να συνδράμουμε με τη δική μας τεχνογνωσία και εμπειρία για την επίτευξη του στόχου αυτού.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της ιδιαιτερότητας του φετινού καλοκαιριού κατά το οποίο θα πραγματοποιηθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες που ξεκινούν στις 5 Αυγούστου, ο φετινός σχεδιασμός των Εθνικών διοργανώσεων μας, ξεκινά αρκετά νωρίς (Μάιος 2016) και λήγει στις 24 Ιουλίου με τον Τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Masters.

Σκοπός μας είναι οι διοργανώσεις του Πανελληνίου πρωταθλήματος να μη συμπίπτουν με άλλες διοργανώσεις για τη μεγαλύτερη προβολή του αθλήματος, αλλά και για να μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι αθλητές υψηλού επιπέδου στις διοργανώσεις μας.

Η επιθυμία μας είναι να πραγματοποιηθεί φέτος στα Μάταλα ο Τελικός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley 2016 το διάστημα 22-24 Ιουλίου 2016».

 

mesaralive.gr  06 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ