«Λευκή» ισοπαλία (0-0) η Πυργιώτισσα με ΑΕ Καμηλαρίου στο Τυμπάκι (Φωτογραφίες)

Επιμέλεια: Στέλιος Χανιωτάκης  04 December, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
«Λευκή» ισοπαλία (0-0) η Πυργιώτισσα με ΑΕ Καμηλαρίου στο Τυμπάκι (Φωτογραφίες)

Φώτο: Στέλιος Χανιωτάκης

Ύστερα από ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο Τυμπακίου, Πυργιώτισσα και ΑΕ Καμηλαρίου έμειναν στο «λευκό» 0-0 για την 12η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ, με τον προπονητή των φιλοξενούμενων κ Βασιλείου να κάνει θετικό ντεμπούτο.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και στο 5΄ σημείωσαν γκολ με τον Θεοχαράκη, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στο 10΄ σε μαρκάρισμα του ίδιου παίχτη, ζήτησαν πέναλτι, το οποίο δεν τους δόθηκε με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθούν στο διαιτητή.
Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να φτάσουν σε κάποιο γκολ, ωστόσο δεν κατάφεραν και έτσι οδηγήθηκαν στ’ αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το 0-0.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν με τον Πατεράκη να σουτάρει από καλή θέση άουτ.
Από εκεί και μετά, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και στο 60΄ έχασαν καλή ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Κιόσια βγήκε απέναντι από τον Χίκα, αλλά ο γκολκίπερ της ΑΕ Καμηλαρίου απέκρουσε σωτήρια, «κρατώντας» έτσι το 0-0, το οποίο έμεινε ως το σφύριγμα της λήξης του αγώνα από τον διαιτητή κ. Σφακιανάκη.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι που η ΑΕ Καμηλαρίου κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Τυμπακίου και της Πυργιώτισσας, προσέφεραν μπουφέ στους ποδοσφαιριστές του Καμηλαρίου και της Πυργιώτισσας.

Πυργιώτισσα: Γρηγοράκης, Λενιδάκης (75΄ Χριστοδουλάκης), Μανουσάκης, Καρταλιανάκης, Στρατιδάκης, Θάνος, Μπέρμπερης, Κιόσια, Χανιωτάκης, Κατσικαλάκης (46΄ Γκινίκα), Άλμπερτ (91΄ Καρβουνάκης).

ΑΕ Καμηλαρίου: Χίκα, Στεφανάκης (75΄ λ.τ. Σταυρουλάκης), Πατεράκης, Τσαφαντάκης, Μαλαξιανάκης, Αζίζ, Θεοχαράκης (89΄ Φανουράκης), Ρηγάκης, Άλλα (65΄ Δαριβιανάκης), Κουρτάκης, Κρασαγάκης.

 

Επιμέλεια: Στέλιος Χανιωτάκης  04 December, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ