Λάκης Λαζόπουλος: «Η Μακρόνησος άνοιξε για όσους δεν το κατάλαβαν»

  17 January, 2017 ΓΝΩΜΕΣ
Λάκης Λαζόπουλος: «Η Μακρόνησος άνοιξε για όσους δεν το κατάλαβαν»

Μέσα από το blog του, στην ιστοσελίδα altsantiri.gr, ο Λάκης Λαζόπουλος σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στην πολιτική επικαιρότητα με αιχμηρές εκφράσεις.

Μέσω της συγκεκριμένης ανάρτησής του, ο γνωστός ηθοποιός ασκεί δριμεία επίθεση σε όλο το πολιτικό προσωπικό της χώρας και τους δανειστές, ενώ δεν παρέλειψε να πάρει θέση για την πρόσφατη σύλληψη των δημοσιογράφων της εφημερίδας «Παραπολιτικά», μετά μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

«Πολλοί δημοσιογράφοι είναι οι σημερινοί μαυραγορίτες, αλλά οι δημοσιογράφοι οι κανονικοί, με αληθινή φωνή και ήθος έχουν περιοριστεί. Ούτε σ’ αυτούς δίνουν τον λόγο και το διαδίκτυο δεν είναι ελεύθερο. Είναι ακροδεξιό και ελεγχόμενο. Άλλο η κριτική, άλλο ακόμα και η εμπαθής δημοσιογραφία. Στην περίπτωση του Καμμένου πείραξαν και διέσυραν τα παιδιά του. Έχει υποχρέωση σαν πατέρας πάνω απ’ όλα να τα υπερασπιστεί. Χέσε πολιτικές και ιδεολογίες. Τα παιδιά είναι παιδιά, όπως έλεγε ο Άρθρουρ Μίλερ» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση είναι η εκ νέου επίθεσή του στην κυβέρνηση όσον αφορά στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης. «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα την κλείσει αυτή τη ρημάδα την αξιολόγηση ή θα σερνόμαστε πάλι και θα φτάσουμε στο Πάσχα και ακόμα θα περιμένουμε την αξιολόγηση; Έχει συναίσθηση ότι η αγορά έχει στεγνώσει τελείως μ’ αυτούς τους δυσβάστακτους φόρους; Σκοπεύει να κάνει κάτι για να υπάρξει ανάσα;», σημειώνει.

 

huffingtonpost.gr

 

  17 January, 2017 ΓΝΩΜΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα