Κουτεντάκης: «Φέτος το νταμπλ ήταν πιο γλυκό και πιο έντονο»

Μανώλης Θέμελης  31 December, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Κουτεντάκης: «Φέτος το νταμπλ ήταν πιο γλυκό και πιο έντονο»

Φώτο: mesaralive

Ο Γιώργος – Πλούταρχος Κουτεντάκης, μέλος της ΕΠΣΗ και της Επιτροπής Μικτών ομάδων, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το νταμπλ των Μικτών του Ηρακλείου ενώ αναφέρθηκε και στους συντελεστές αυτής της συλλογικής επιτυχίας.

Περίφημα τα κατάφεραν οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣΗ όπου κατέκτησαν την πρώτη θέση σε Παίδες και Νέους στην πρώτη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Ο Μεσαρίτης παράγοντας Γιώργος – Πλούταρχος Κουτεντάκης, μέλος της ΕΠΣΗ και της Επιτροπής Μικτών ομάδων, εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την συνέχεια μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 ενώ αναφέρθηκε και στους συντελεστές αυτής της συλλογικής επιτυχίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος – Πλούταρχος Κουτεντάκης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για το νταμπλ των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΗ

«Δεν είναι λίγο πράγμα να πετυχαίνεις το νταμπλ. Η επιτυχία μας ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς από πολλούς. Τα παιδιά, τους προπονητές, την Επιτροπή Μικτών της ΕΠΣΗ. Πετύχαμε τον στόχο μας και αξίζουν στον καθένα ξεχωριστά συγχαρητήρια. Είναι μία συλλογική προσπάθεια που ξεκίνησε σωστά για΄αυτό και απέδωσε καρπούς. Φέτος το νταμπλ ήταν πιο γλυκό και πιο έντονο. Νιώθουμε περήφανοι».

Για την επόμενη μέρα σε Παίδες και Νέους και τις διαφορές που υπάρχουν

«Τους Νέους πάνω κάτω τους ξέρουμε από τα ματς που δίνουν και από την προηγούμενη παρουσία τους στους Παίδες. Στους Παίδες τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και πρέπει να «ψάξεις» καλά για να βρεις τους καλύτερους, οπότε έγινε σωστά η προεπιλογή. Φέτος έχει αλλάξει το σύστημα. Τους Παίδες τους έχουν υποβαθμίσει και τέλειωσαν εδώ. Η ΕΠΟ όπου δεν υπάρχει.. χρήμα δεν δίνει και πολλή σημασία. Στους Νέους έχουμε συνέχεια με την ομάδα της Περιφέρειας Κρήτης που υπεύθυνος είναι ο προπονητής μας κ. Τριβιζαδάκης».

Για την συνέχεια την φετινή χρονιά

«Μπορούμε να πάμε ακόμα και στον Τελικό και να το πάρουμε. Δεν φοβάμαι κανένα αλλά μόνο τον κακό μας εαυτό. Πιστέυω οτι θα πάμε καλά. Έχουμε πολύ καλή ομάδα που αξίζει να φτάσει ψηλά. Πιστεύω στο ταλέντο τους. Το Ηράκλειο έχει εξαιρετικούς παίκτες».

Για τις ευαίσθητες αυτές ηλικίες

«Σε αυτές τις ηλικίες πρέπει να υπάρξει προσοχή από όλους. Ειδικά από τα παιδιά που θα πρέπει να έχουν καλή ζωή και να κάνουν σωστή προπόνηση. Θα πρέπει να έχουν και σωστούς παιδαγωγούς».

Για τους συντελεστές της επιτυχίας

«Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Υπάρχει οργάνωση και διάθεση. Η Επιστροπή (Παπαγγέλης, Θεοδοσάκης, Ασλάνης και Κουτεντάκης) καθημερινά τρέχει για τις Μικτές. όπως και ο Πρόεδρος (Τζώρτζογλου). Έχουμε και την στήριξη από αφανείς εργάτες (Βαρδαλαχάκης, Κλουβιδάκης). Είμαστε ένα δυνατό τιμ που έχει εμπειρία και την θέληση για προσφορά. Προσπαθούμε για το καλύτερο και δεν σταματάμε εδώ. Θέλουμε όλα να πηγαίνουν ρολόϊ».

 

ΠΗΓΗ: athleticradio.gr

 

Μανώλης Θέμελης  31 December, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα