Κολοκυθόπιτα γρήγορη, γεμάτη αρώματα και χρώματα
Υλικά
5 κολοκύθια τριμμένα στον τρίφτη
1 κρεμυδι τριμμένο στον τρίφτη
1 καρότο τριμμένο στον τρίφτη
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 αυγά
Μισό ματσάκι άνιθο μισό μαϊντανό
Λίγο δυόσμο
1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό
1 κούπα αλέυρι φαρίνα
1 φλ του ελληνικού καφέ ελαιόλαδο
1 φλ του νες καφε γαλα
1 .5 φλ ανθοτυρο τριμμένο
Εκτέλεση
Βάζουμε τα λαχανικά όλα σε σουρωτήρι με λίγο αλάτι τα αφήνουμε μισή ώρα μετά τα στιβουμε καλά να βγάλουν όλα τα υγρά τους.
Σε μια λεκανιτσα χτυπάμε τα αυγά μετά προσθέτουμε το λάδι το γάλα τα στημένα λαχανικά τα μυρωδικά το σιμιγδάλι την φαρίνα και ανακατέυω καλά προσθέτουμε και το τυρι και ανακατέυω.
Σε ένα λαδωμένο ταψάκι βάζουμε τον πηχτό χυλό το στρώνουμε Ρίχνουμε λίγο λάδι από επάνω και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις με το να πάρει ωραίο χρώμα!!
Δείτε επίσης
- Οι μεζέδες της Λαμπρής: 23 λιχουδιές για το Πάσχα
- Συμπτώσεις ή πραγματικές παρενέργειες; – Πόσο ασφαλή ήταν τελικά τα εμβόλια κατά του κορονοϊού
- Μεγάλη Παρασκευή: Γιατί είναι πάντα συννεφιασμένη -Η επιστημονική εξήγηση του Θοδωρή Κολυδά
- Πυρκαγιές: Αυξήθηκαν τους πρώτους 5 μήνες του 2024 σε σχέση με πέρυσι
- ΕΦΚΑ-ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές της επόμενης εβδομάδας