Κατερίνα Πουλιάση, Ευχαριστήρια επιστολή…

mesaralive.gr  26 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Κατερίνα Πουλιάση, Ευχαριστήρια επιστολή…

Ήδη από την Α’ Γυμνασίου είχα καταλήξει, ότι μεγαλώνοντας θα ήθελα να γίνω Αρχιτέκτονας Μηχανικός...

Με στόχο λοιπόν την Αρχιτεκτονική, επέλεξα την τεχνολογική κατεύθυνση και καταβάλλοντας την απαιτούμενη προσπάθεια κατάφερα να συλλέξω 18.070 μόρια, αναμένοντας βέβαια τους βαθμούς των σχεδίων, που μου ανοίγουν τις πύλες της Αρχιτεκτονικής σε κάθε πόλη από το Μετσόβιο Αθήνας έως τα Χανιά.

Ωστόσο θα επιλέξω την Αρχιτεκτονική (Αριστοτελείου) Θεσσαλονίκης αφού εκεί σπουδάζει ο αδελφός μου ο Όθωνας ως Πολιτικός Μηχανικός.

Σ΄ αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά τους γονείς και τον αδερφό μου που με τον τρόπο τους με μύησαν αβίαστα στον όμορφο κόσμο των γνώσεων και με στήριξαν ακούραστα σ΄ όλη αυτή τη μακροχρόνια διαδρομή και αγώνα!

Έπειτα, ευχαριστώ τόσο τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων (δημόσιου και ιδιωτικού τομέα), όσο και τους συγγενείς μου, που ο καθένας με τον τρόπο του συνέβαλλε καθοριστικά στην επιτυχία μου!

Τέλος, να μου επιτραπεί να ξεχωρίσω από την ευρύτερη οικογένεια , τον παππού μου, Δάσκαλο Αλεγκάκη Γιώργο , ο οποίος με τις πράξεις και το λόγο του, αποτέλεσε για μένα και για όλους μας πηγή έμπνευσης και οράματος!

Η μαθήτρια Γ΄ Λυκείου Τυμπακίου, σχολικού έτους 2014-15

Κατερίνα Πουλιάση

Γονείς : Δημήτρης Οθ. Πουλιάσης, Ελευθερία Γ. Αλεγκάκη - Πουλιάση

 

mesaralive.gr  26 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ