Καρέ – Καρέ η ανέλκυση του αυτοκινήτου από το  λιμάνι του Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου (Φωτογραφίες)

mesaralive.gr  05 February, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Καρέ – Καρέ η ανέλκυση του αυτοκινήτου από το  λιμάνι του Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου (Φωτογραφίες)

Φωτο: mesaralive.gr

Μια μεγάλη επιχείρηση ανέλκυσης του αυτοκινήτου που εντοπίστηκε χθες, μέσα στα νερά του λιμανιού του Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου, στήθηκε σήμερα το πρωί.

Ο Λιμενικός Σταθμός Κόκκινου Πύργου με την βοήθεια του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Κόκκινου Πύργου, και την συνδρομή ιδιώτη δύτη και ενός γερανού επίσης από ιδιώτη, ανέλκυσαν σήμερα το αυτοκίνητο που εντοπίστηκε χθες από ψαρά σε βάθος περίπου 4,5-5 μέτρων. Η επιχείρηση ξεκίνησε περίπου στις 11:30 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 2. Το γεγονός ότι το αυτοκίνητο είχε κάτσει στον πυθμένα του λιμανιού με τον ουρανό δυσκόλεψε την ανέλκυσή του. Επιστρατεύτηκαν μπαλόνια και ιμάντες τους οποίους έδεσε ο δύτης για να μπορέσει στη συνέχεια να το ανελκύσει ο γερανός. Την ανέλκυση του αυτοκινήτου συντόνιζε ο Λιμενικός Σταθμός Κόκκινου Πύργου ενώ σημαντική ήταν η βοήθεια του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου. Από το δραστήριο Σύλλογο παρόντες ήταν ο Πρόεδρός του κ. Κώστας Γρηγοράκης και ο Αντιπρόεδρός του Εισαγγελέας κ. Νίκος Μαρκάκης

Να σημειωθεί ότι το  όχημα μετά την ανέλκυσή του  μεταφέρθηκε στον Λιμενικό Σταθμό Κόκκινου Πύργου ενώ πλέον οι αρχές έχουν αναλάβει την διερεύνηση για τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και για το πώς βρέθηκε μέσα στα νερά του λιμανιού του Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες μόλις το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από ψαρά, ενημερώθηκε ο πρόεδρος του  Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Κόκκινου Πύργου κ. Κώστας Γρηγοράκη ενώ ειδοποιήθηκε ο Λιμενικός Σταθμός Κόκκινου Πύργου, καθώς και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.  

 

"Ευχαριστώ"

Ο Λιμενικός Σταθμός Κόκκινου Πύργου και ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Κόκκινου Πύργου ευχαριστούν θερμά το δύτη κ. Νίκο Τσαγκαράκη καθώς και τους αδερφούς Κουρτάκη για την συνδρομή του γερανού στην ανέλκυση του αυτοκινήτου.

 

mesaralive.gr  05 February, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα