Κάλεσμα από το Δήμο για το 10ο  Beach Volley στα Μάταλα

mesaralive.gr  28 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Κάλεσμα από το Δήμο για το 10ο  Beach Volley στα Μάταλα

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Δημαρχείο η συνέντευξη τύπου για το 10o Beach Volley που ξεκινά την Πέμπτη στα Μάταλα, με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης του Πολιτιστικού Συλλόγου Ματάλων και τη συνεργασία του Δήμου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου «Το γνωστό σε όλους μας τουρνουά ΒeachVolley αναβαθμίστηκε και έγινε ΜΑSΤΕR μετά από απόφαση της ΕΟΠΕ πράγμα που σημαίνει υψηλότερο θέαμα, ανταγωνισμό  και κορυφαίες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα ,αφού οι βαθμοί που θα πάρει κάθε ομάδα θα μετράνε πλέον και επισήμως στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Στη συνέντευξη τύπου Ο Δήμαρχος κ. Αρμουτάκης Γεώργιος ευχαρίστησε όλους όσους  βοηθάνε στην διοργάνωση και ιδιαίτερα τον κ.Κοκοτσάκη, αφού χωρίς την δική του συμβολή και στήριξη θα ήταν αδύνατον να γίνει το τουρνουά.                 

Στη συνέχεια δήλωσε ότι ο Δήμος θα είναι κοντά καθώς θεωρεί ότι  τέτοιου είδους δράσεις  συμβάλουν στην ανάδειξη των τουριστικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.

Επίσης ανέφερε ότι παρά τα οικονομικά προβλήματα και τη κρίση που βιώνει ο Δήμος μας εμείς θα στηρίξουμε όσο μπορούμε την διοργάνωση μέσω της αναπτυξιακής εταιρείας του Δήμου σε πλαίσια απόλυτης διαφάνειας» .

Αξίζει να επισημάνουμε  ότι ένα από τα χαρακτηριστικά αυτού του τουρνουά είναι η διαχρονικότητα  του.

Η αναβάθμιση του σε ΜΑΣΤΕΡ είναι μια σπουδαία επιτυχία που πρέπει να διατηρηθεί και τις επόμενες χρονιές.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κόσμο της περιοχή μας με την παρουσία του και την συμμετοχή του, να στηρίζει τέτοιου υψηλού επιπέδου δράσεις».

 

mesaralive.gr  28 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα