Ισόπαλοι 1-1 ΑΟ Τυμπακίου και ΠΑΟ Κρουσώνα στο Τυμπάκι

notosportnews.gr  20 March, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ισόπαλοι 1-1 ΑΟ Τυμπακίου και ΠΑΟ Κρουσώνα στο Τυμπάκι

σόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχτηκαν στο γήπεδο Τυμπακίου ΑΟΤ και ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση καταφέρνοντας να ανοίξουν το σκορ στα πρώτα λεπτά, όταν μετά από πάσα του Μαρακομιχελάκη, ο Μπερουασβίλι με πλασέ πέτυχε το 1-0, ενώ στη συνέχεια ο Μαρακομιχελάκης δεν μπόρεσε σε τρείς περιπτώσεις να νικήσει τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν  σ΄ ένα δεύτερο γκολ χάνοντας σημαντική ευκαιρία να το πετύχουν, όταν ο Πολυχρονάκη «σημάδεψε» το δοκάρι, για να έρθει στην επαναφορά ο Μαρακομιχελάκης να κάνει το πλασέ, το οποίο όμως απέκρουσε ο Δημητριάδης.
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να δώσουν απάντηση, με τον Μεταξάκη να ισοφαρίζει το σκορ σε 1-1, για να χάσουν στη συνέχεια με τη σειρά τους δυο καλές ευκαιρίες με τους Φουκαράκη και Σέχου, οι οποίοι δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν, με αποτέλεσμα το ήδη διαμορφωμένο 1-1 να παραμείνει ως τελικό της αναμέτρησης.

ΑΟ Τυμπακίου: Κωσταντουλακης, Ντόκο, Μαρακομιχελάκης(80΄ Κουρουθιανάκης), Τριάντης, Χριστουδουλάκης Γ., Πολυχρονάκης(80΄ Ναβροζίδης), Κουρουθιανάκης, Φλορένς, Μπερουασβίλι(75΄΄ νΙΚΗΤΑΡΆς), Αναγνωστάκης, Κοροένε

ΠΑΟ Κρουσώνα: Δημητριάδης, Μακρυμανωλάκης, Χαλκιαδάκης, Γωνιανάκης(60΄ Κοτζαδάκης), Διγενής, Πρικάκης, Καρπούζης, Βερερουδάκης(60΄ Μεταξάκης), Σέχου(90΄ Μπερντελίμα), Φουκαράκης

 

notosportnews.gr  20 March, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα