Ισόπαλη 1-1 η Πυργιώτισσα με Παλιανή στο Βενεράτο

  28 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ισόπαλη 1-1 η Πυργιώτισσα με Παλιανή στο Βενεράτο

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Πυργιώτισσα με την Παλιανή στο γήπεδο του Βενεράτου για την 11η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, καθώς οι δύο ομάδες επηρεασμένες και από τον δυνατό αέρα που φυσούσε δεν κατάφεραν να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο, ούτε φυσικά και να δημιουργήσουν πολλές αξιόλογες φάσεις.
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, για να έρθει το διάστημα του 2ου 45λέπτου, όπου στο 84΄ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν, με τον Κιόσια να σημειώνει το 0-1, για να έρθει η απάντηση των γηπεδούχων στο 88΄ με τον Καστρινάκη να χάνει σημαντική ευκαιρία «σημαδεύοντας» το δοκάρι της εστίας του Γρηγοράκη.
Λίγο πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι υποστηρίζουν ότι προηγήθηκε φάουλ στον τερματοφύλακα τους, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Γκλεζάκου, ο οποίος και αποβλήθηκε.
Την «εσχάτη» των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Παπακώστας ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας των φιλοξενούμενων, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1-1.

Παλιανή: Κουγιουμτζάκης, Πετσολάκης, Οικονομάκης Γ., Οικονομάκης Κ.,  Σπιθουράκης, Τριαματάκης, Κοσμαδάκης, Παπακώστας, Μουστάκας, Καστρινάκης, Μεϊμάρης (55΄ Γιασάκης).

Πυργιώτισσα: Γρηγοράκης, Λεντιδάκης, Μανουσάκης, Γκλεζάκος, Χανιωτάκης, Καρταλιανάκης, Θάνος (90΄ Μακρυδάκης), Χαρίσης, Άλμπερτ (46΄ Καρβουνάκης), Αμαρίλντο, Κατσικαλάκης (77΄ Χριστοδουλάκης).

 

  28 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα