Ισχυρές ενδείξεις ότι είναι ζωντανός ο Μιχάλης Λεμπιδάκης

  04 July, 2017 ΚΟΣΜΟΣ
Ισχυρές ενδείξεις ότι είναι ζωντανός ο Μιχάλης Λεμπιδάκης

Ισχυρές ενδείξεις, οι οποίες κατατείνουν ότι ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, ο οποίος απήχθη στις 30 Μαρτίου την ώρα που κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στα Καλέσσα Ηρακλείου, είναι ζωντανός, φαίνεται ότι βρίσκονται στα χέρια της οικογένειας του 54χρονου επιχειρηματία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πριν λίγα 24ωρα υπήρξε νέα επικοινωνία μεταξύ της οικογένειας Λεμπιδάκη και των απαγωγέων.

Αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής υπήρξε ανταλλαγή μηνυμάτων SMS μεταξύ των δύο πλευρών, κατά την οποία η οικογένεια του απαχθέντος ζήτησε ένα σημάδι ζωής για τον αγαπημένο τους άνθρωπο.

Πιο συγκεκριμένα, η οικογένεια ζήτησε από τους απαγωγείς να προσδιοριστεί σε μήνυμα μια ημερομηνία, σημαντική για την ίδια, και η οποία μπορεί να απαντηθεί σωστά μόνο από τον ίδιο τον 54χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η απάντηση των απαγωγέων ήταν σωστή, γεγονός το οποίο γεννά ξανά ελπίδες στους οικείους του Λεμπιδάκη, περισσότερο από τρεις μήνες μετά την απαγωγή του.

Η εν λόγω εξέλιξη φέρεται να εκλαμβάνεται και από την ΕΛ.ΑΣ. ως απόδειξη ζωής του 54χρονου επιχειρηματία, χωρίς ωστόσο να αποτελεί ατράνταχτο πειστήριο. Κι αυτό, καθώς κατά τις τρεις φορές που επικοινώνησαν οι απαγωγείς με την οικογένεια το διάστημα που ακολούθησε της επιστολής της οικογένειας Λεμπιδάκη πριν λίγες εβδομάδες - και στην οποία γινόταν λόγος για «πέρας των διαπραγματεύσεων» με τους απαγωγείς - κανείς δεν έχει ακούσει, κανείς δεν έχει δει και κανείς δεν έχει μιλήσει με τον 54χρονο.

Σημειώνεται ότι κατά την προτελευταία επικοινωνία των δύο πλευρών, η οποία τοποθετείται χρονικά στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, οι απαγωγείς φέρονται να ζήτησαν από την οικογένεια να τους ενημερώσει για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται αναφορικά με τη συγκέντρωση των χρημάτων που έχουν ζητηθεί για την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη. Υπενθυμίζεται ότι η απαίτηση των απαγωγέων παραμένει σταθερή στα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια Λεμπιδάκη δεν έχει συγκεντρώσει το συγκεκριμένο ποσό, ενώ η διαδικασία για τη σύναψη των δανείων που έχει ήδη αιτηθεί δεν έχει προχωρήσει. Παρ' όλα αυτά, αστυνομικοί κύκλοι εκτιμούν ότι, με την τελευταία επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών, φαίνεται να ξεκινά ένας νέος κύκλος διαπραγμάτευσης, γεγονός που μετά από πολύ καιρό γεννά αισιοδοξία για θετική έκβαση στην πολύκροτη υπόθεση.

 

neakriti.gr

 

  04 July, 2017 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα