Ηττήθηκε με 0-2 η Πυργιώτισσα από την Παλιανή στο Τυμπάκι (ΦΩΤΟ)

notosportnews.gr  26 March, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ηττήθηκε με 0-2 η Πυργιώτισσα από την Παλιανή στο Τυμπάκι (ΦΩΤΟ)

Με σκορ 0-2 ηττήθηκε η Πυργιώτισσα από την Παλιανή στο γήπεδο Τυμπακίου για την 24η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και προσπάθησαν να απειλήσουν με τους Γιασάκη, Καστρινάκη, Τριαματάκη, να χάνουν καλές ευκαιρίες.
Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι που αντέδρασαν στη συνέχεια, είχαν καλές στιγμές με τους Αμαρίλντο, Γκινίκα, Κουρπάκη. 
Ωστόσο καμιά από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει κάποια από τις προαναφερόμενες ευκαιρίες και έτσι το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0.
Στην επανάληψη η Παλιανή είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού δημιουργώντας κάποιες καλές στιγμές, ωστόσο η Πυργιώτισσα έχασε δυο καλές ευκαιρίες με τους Κουρπάκη και Νιολάκη. 
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν μετά από  γύρισμα του Λεκάκη στο 59΄, ο Καστρινάκης με πλασέ πέτυχε το 0-1, για να έρθει στο 82΄ ο Τριαματάκης να διαμορφώσει το τελικό 0-2.

Πυργιώτισσα: Γρηγοράκης, Μανουσάκης, Καρταλλιανάκης (90’ Μακρυδάκης), Γαργανουράκης, Μάνθου (65’ λ.τ. Κωστής), Μερτζάνι, Αμαρίλντο, Κουρπάκης, Άλμπερτ, Τζινίκα (60’ Γκλεζάκος), Νιολάκης

Παλιανή: Τυράκης, Σπιθουράκης, Οικονομάκης Γ.Κ., Πηδαράκης (46’ Σταυρουλάκης), Λεκάκης (70 Πλούσος), Κεφαλάκης, Γιασάκης, Τριαματάκης, Καστρινάκης, Κοσμαδάκης (46’ λ.τ. Μουστάκας).

 

notosportnews.gr  26 March, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα