Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 55χρονογια ασέλγεια σε ανήλικους

  26 October, 2023 ΑΡΘΡΑ
Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 55χρονογια ασέλγεια σε ανήλικους

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία 55χρονου ημεδαπού σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη όχι όμως τα 15 έναντι αμοιβής. Τα περιστατικά σημειώθηκαν το προηγούμενο διάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το ένα εκ των παιδιών που κατηγορείται ότι παρενόχλησε ο 55χρονος ήταν να βαφτιστεί από την κόρη του

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του 55χρονου Σινάνη Ευάγγελου του Ανδρέα και της Ιωάννας, γεννηθείς στο Ηράκλειο, έρχεται από την ΕΛΑΣ κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου. Ο φερόμενος δράστης είναι προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα εκ των παιδιών που κατηγορείται ότι παρενόχλησε ο 55χρονος ήταν να βαφτιστεί από την κόρη του. Η καταγγελία έγινε από τους γονείς του ενός παιδιού, όταν παρατήρησαν περίεργες κινήσεις στον 55χρονο και, ακολούθως, η ΕΛΑΣ, τον συνέλαβε.

Πού αποσκοπεί η δημοσιοποίηση των στοιχείων του 55χρονου

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία η δημοσιοποίηση των στοιχείων του αποσκοπεί «στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων».

Στο πλαίσιο αυτό από την ΕΛΑΣ «παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου τηλεφωνικά στους αριθμούς 2810274070 και 2810274258, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

 

  26 October, 2023 ΑΡΘΡΑ