Η «ΝΕΑ ΔΟΜΗ» γιόρτασε τα τριάντα χρόνια προσφοράς στο χώρο της εκπαίδευσης

mesaralive.gr  01 February, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Η «ΝΕΑ ΔΟΜΗ» γιόρτασε τα τριάντα χρόνια προσφοράς στο χώρο της εκπαίδευσης

Τα τριάντα χρόνια συνεχούς προσφοράς στον χώρο της εκπαίδευσης γιόρτασαν τα φροντιστήρια ΝΕΑ ΔΟΜΗ και με αφορμή αυτό το γεγονός έκοψαν την πίτα τους σε cafe στον Κόκκινο Πύργο το Σαββατο 28 Ιανουαρίου .

Την εκδήλωσε άνοιξε ο εναρκτήριος λόγος-καλωσόρισμα της Αργυρως Μαραγκάκης, μαθηματικού ο οποίος τονίζει την μακρόπνοη παρουσία των φροντιστηριων και ευχαριστεί τους γονείς που όλα αυτά τα χρόνια εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό με αποτέλεσμα εκατοντάδες απόφοιτοι να κοσμούν τον επαγγελματικό και επιστημονικό κόσμο του τόπου μας.

Ακολούθησε  ειδική ομιλία απο  την ψυχολόγο  Δήμητρα Τσουλκάνη με θέμα  διαχείρισης  άγχους εξετάσεων από  μαθητές και γονείς. Οι μαθητές ενημερώθηκαν με ποιους τρόπους μπορούν να διαχειρίζονται το άγχος τους και πως θα επαναφέρουν στη μνήμη τους τις γνώσεις. Επίσης, τροφοδοτήθηκαν με χρήσιμες συμβουλές διατροφής και τι πρέπει να κάνουν την ήμερα των εξετάσεων. 

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας απο τους μετόχους των φροντιστηρίων Α.Παπαδάκη , Γ Ψωμαδάκη, Ν Πετειναράκη, Α. Μαραγκάκη, Γ. Καλλιονάκη και Γ. Κοκκινάκη. Έπειτα, άρχισε η διασκέδαση καθώς την μουσική είχε αναλάβει dj. 

 H ΝΕΑ ΔΟΜΗ συνεχίζει την αλληλεπίδραση της με την τοπική κοινωνία , οργανώνοντας εκπαιδευτική εκδρομή στον αρχαιολογικό χώρο της Γόρτυνας , στο αρχαιολογικό μουσείο Ηρακλείου και στο Πλανητάριο.

 

mesaralive.gr  01 February, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα