Η Μεσαρά είπε «την τελευταία λέξη» και πήρε το εισιτήριο για τον Τελικό!

mesaralive.gr  29 March, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Η Μεσαρά είπε «την τελευταία λέξη» και πήρε το εισιτήριο για τον Τελικό!

Μπορεί το ξεκίνημα να μην ήταν τόσο καλό για τους μεσαρίτες παίχτες της αντρικής ομάδας Μπάσκετ του ΓΑΣΜ, στο πρώτο δεκάλεπτο του πέμπτου και τελευταίου ημιτελικού, χθες στο Λίντο, απέναντι στο Δειλινό, ωστόσο όπως φάνηκε από το τελικό 57-71, η «τελευταία λέξη» ανήκε στη μεσαρίτικη ομάδα.

Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Δειλινού και Μεσαράς ξεκίνησε παρουσία πολλών φιλάθλων και από τις δυο ομάδες και με την ομάδα του ΓΑΣΜ να μένει πίσω στο σκορ και το πρώτο δεκάλεπτο να τελειώνει με 21-10.

Μετά το μπρέικ, η Μεσαρά πήρε το «πάνω χέρι» και γύρισε το ματς στο δεύτερο δεκάλεπτο με το ημίχρονο να βρίσκει μπροστά την ομάδα του κάμπου με 32-34 και τους μεσαρίτες φίλαθλους να πανηγυρίζουν. Η συνέχεια ήταν εξίσου ενδιαφέρουσα με το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με σοβαρό προβάδισμα της Μεσαράς με 44-54. Ένα προβάδισμα που κράτησε μέχρι το τέλος όπου το 57-71 της έδωσε τη νίκη και το εισιτήριο για τον τελικό της ΕΚΑΣΚ του πρωταθλήματος Κρήτης Αντρών, για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας του κάμπου.

Οι παίχτες του Δημήτρη Νασούφη, θα αντιμετωπίσουν στο μεγάλο τελικό των Αντρών για το πρωτάθλημα Κρήτης στο Μπάσκετ την ομάδα του Κύδωνα.

 

mesaralive.gr  29 March, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα