Η καλύτερη χρονιά της Μεσαρίτικης Ξιφασκίας!

mesaralive.gr  16 July, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Η καλύτερη χρονιά της Μεσαρίτικης Ξιφασκίας!

Με ένα πλούσιο απολογισμό, κλείνει η φετινή αθλητική χρονιά για την Αθλητική Λέσχη Μεσαράς.

Οι Ξιφομάχοι της Μεσαράς, αποδεικνύοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο Νότο της Κρήτης στο άθλημα της Ξιφασκίας, σάρωσαν τα μετάλλια φέτος, φέρνοντας το αθλητικό σωματείο στην 8η θέση ανάμεσα σε 41 σωματεία από ολόκληρη την Ελλάδα!

Αναμφισβήτητα ήταν η καλύτερη χρονιά της Μεαρίτικης Ξιφασκίας!

Στον απολογισμό αυτής της αθλητικής χρονιάς, σε ανακοίνωσή της η Αθλητική Λέσχη Μεσαράς αναφέρει:

Άλλη μια αγωνιστική περίοδος έφτασε στο τέλος της. Μια ομολογουμένως επιτυχημένη χρονιά που η τελική 8η θέση ανάμεσα σε 41 σωματεία απ όλη την Ελλάδα μαρτυράει ότι ήταν η καλύτερη χρονιά της Μεσσαρίτικης Ξιφασκίας.

Και τι δεν είχε αυτή η χρονιά...Ένα χρυσό στο ομαδικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πανκορασίδων (έως 13 ετών) στο φλερέ, ασημένιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο

ομαδικό Εφήβων(έως 17 ετών) και, χάλκινο στο ομαδικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών (έως 20 ετών).

Ένα ασημένιο μετάλλιο στο ατομικό ο Καραπιδάκης Γιάννης (στο Π.Π.Ν.ΑΝΔΡΩΝ).2 χάλκινα μετάλλια η Πεδιαδιτάκη Μαρινέλα (Π.Π.ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ και Π.Π.Ν.ΓΥΝΑΙΚΩΝ). Χάλκινο μετάλλιο ο Τσακιράκης Θοδωρής (Π.Π.ΕΦΗΒΩΝ) Χάλκινο και η Πατσιανωτάκη Αγγελίνα(Π.Π.ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ) . Ασημένιο μετάλλιο ο  Φουστανάκης Στέλιος στο Κύπελλο Ελλάδος (έως 17 ετών) και χάλκινο ο Πατσιανωτάκης Λάμπης στο Διεθνές "ΛΥΓΚΙΣΤΙΣ". Είχαμε όμως και συμμετοχές αθλητών σε διεθνείς αγώνες. Φέτος,6 ξιφομάχοι της Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ κατάφεραν να κερδίσουν θέσεις που τους δίνουν επιπλέον μόρια για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Και για όσους αγαπούν τους αριθμούς:

21 αποστολές εκτός Κρήτης με

46 αθλητές

30 αγώνες εντός Ελλάδος

4 συμμετοχές σε παγκόσμια κύπελλα

1 αποστολή εκτός Ελλάδος

Κατακτήσαμε 54 μετάλλια

Με τις προπονήσεις να γίνονται πλέον στον χώρο που παραχωρήθηκε από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πόμπιας στην Ομάδα μας αλλά και σε μισθωμένο χώρο στο Τυμπάκι προπονήθηκαν φέτος πάνω από 100 ξιφομάχοι όλων των ηλικιών . Από 5 έως 45 ετών. 46 απ αυτούς συμμετείχαν σε επίσημους αγώνες υπό την αιγίδα Ελληνικής Ομοσπονδίας  Ξιφασκίας.

Το σωματείο μας διοργάνωσε πάνω απόν 25 επιδείξεις του αθλήματος σε όλη τη

Μεσσαρά και το 4ο FAISTOS CUP με τη συμμετοχή 110 αθλητών από Ελλάδα και Κύπρο (τα έσοδα από τις εισόδους δόθηκαν στο σύλλογο "ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΕΠΕΠ ΠΟΜΠΙΑΣ") το

οποίο και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία βάζοντας βάση για να γίνει θεσμός και

το 2016 να "κατεβάσει" στη Μεσσαρά πάνω από 200 αθλητές -συνοδούς.

Με συμμετοχή του συλλόγου σε εξω-αγωνιστικές δράσεις και εκδηλώσεις δείξαμε ότι δεν έχουμε μονόπλευρη παρουσία στα δρώμενα της Μεσσαράς.

Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό μας όλη αυτή τη χρονιά. Ιδιαιτέρως τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πόμπιας, την ΑΝΕΚ-SUPERFAST, το σωματείο Α.Ο.ΘΗΣΕΑΣ, το Δήμο Φαιστού, την Περιφέρεια Κρήτης, τους χορηγούς μαςκαι τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της Μεσσαράς και όχι μόνο.

Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ ανήκει στον προπονητή, τους αθλητές και τις αθλήτριες του σωματείου μας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους τη φετινή χρονιά όπως και στους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και ήταν δίπλα μας όποτε τους ζητήθηκε

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ..».

 

mesaralive.gr  16 July, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα