Η επιχείρηση οδήγησε στην... κοκαϊνη

mesaralive.gr  09 February, 2019 ΑΡΘΡΑ
Η επιχείρηση οδήγησε στην... κοκαϊνη

Νέα επιτυχία κατέγραψε σήμερα το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου με τη συλλήψη τεσσάρων ανδρών, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. 
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν δύο Ελληνες ηλικίας 26 και 45 ετών καθώς και δύο αλλοδαποί 29 και 32 ετών.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο  στοχευμένων  ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στο Ηράκλειο.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας  εντόπισαν και συνέλαβαν αρχικά τον 45χρονο ημεδαπό και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες συνολικά 50,6 γραμμάρια κοκαΐνης, χρήματα και κινητό τηλέφωνο.

Όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα ο 45χρονος  είχε αφιχθεί σε προγενέστερο χρόνο ακτοπλοϊκώς στο Ηράκλειο και λειτουργούσε κατ΄ εντολή των δύο αλλοδαπών και του 26χρονου ημεδαπού, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν σε περιοχή του Ηρακλείου.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες  με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ηρακλείου. 

 

mesaralive.gr  09 February, 2019 ΑΡΘΡΑ