Γνώρισαν την άσχημη πλευρά της ζωής, πριν καλά καλά τη γευτούν

mesaralive.gr  01 September, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Γνώρισαν την άσχημη πλευρά της ζωής, πριν καλά καλά τη γευτούν

Μια περιπέτεια που δυστυχώς είχε άσχημο τέλος για το ένα από αυτά – το άλλο παλεύει για τη ζωή του- έζησαν τρία μικρά σκυλάκια που γνώρισαν την άσχημη πλευρά της ζωής πριν καλά καλά τη γευτούν….

Τα τρία σκυλάκια εγκαταλείφθηκαν  πριν από σαράντα περίπου ημέρες στον ποταμό σε αγροτική περιοχή των Μοιρών… Φιλόζωοι που τα αντιλήφθηκαν, άρχισαν να τα ταΐζουν ψάχνοντας συγχρόνως όλο αυτό τον καιρό ένα σπίτι να τα φιλοξενήσει… Τα μικρά μεγάλωναν μέσα στο χωράφι που τα εγκατέλειψαν,  με τους ανθρώπους που τα φρόντιζαν να τα επισκέπτονται καθημερινά. Χθες ωστόσο η συνάντηση των φιλόζωων με τα τρία σκυλάκια δεν ήταν γεμάτη με χαρές αλλά με λύπη και δάκρυα… Το ένα από αυτά ψυχορραγούσε όταν οι άνθρωποι έφτασαν στο σημείο για να τα ταΐσουν, το δεύτερο ήταν σε άσχημη κατάσταση αλλά καλύτερα από το πρώτο, ενώ το τρίτο έτρεμε από φόβο…. Δεν γνώριζαν τι είχε συμβεί ήταν όμως ολοφάνερο ότι τα σκυλάκια είχαν καταναλώσει κάποιο δηλητηριασμένο δόλωμα…. Η κατάληξη… Το ένα κατέληξε λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό του παρά τις προσπάθειες που έγιναν από τους ανθρώπους που τα πήραν από το χωράφι…. Το δεύτερο μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο σε κτηνίατρο και παλεύει για την ζωή του… Το τρίτο δεν πρόλαβε να καταναλώσει δηλητήριο και γλίτωσε, είναι ωστόσο  έντονα σοκαρισμένο με τα όσα εκτυλίχθησαν μπροστά στα μάτια του….

Κρίμα…. Κρίμα γιατί υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να σώσουν αυτές τις αθώες ψυχούλες που εγκαταλείπονται αβοήθητες στη μέση του πουθενά από ασυνείδητους , και υπάρχουν και …. άνθρωποι; (εσκεμμένα τα ερωτηματικό) που  προτιμούν να θανατώσουν ένα ζώο  με αυτό τον απάνθρωπο τρόπο… Κρίμα….

 

mesaralive.gr  01 September, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα