Γλέντι με τα Στρατάκια και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυμπακίου!

mesaralive.gr  02 August, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Γλέντι με τα Στρατάκια και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυμπακίου!

Φτάνοντας μόλις μία εβδομάδα πριν το αγαπημένο μας γλέντι με τους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη, ο διοργανωτής Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου κάνει μια ιστορική αναδρομή αυτού του όμορφου γλεντιού που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολύ κόσμου.

Γράφει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου : « Αρχές Καλοκαιριού του 2013, λοιπόν, και το Καλοκαιρινό Πρόγραμμα ήταν στα σκαριά. Στόχος μας ήταν να ετοιμάσουμε μια εκδήλωση που να δίνει μια καινούργια πινελιά στα πολιτιστικά δεδομένα. Έναν χρόνο πριν, οι αδερφοί Στρατάκη είχαν ξεκινήσει να συνυπογράφουν μοναδικά τραγούδια που έδιναν την δυνατότητα στους ακροατές να γλεντίσουν μέχρι το πρωί. Οι Αγαπημένοι των πολλών θα έρχονταν και επίσημα στον Κόκκινο Πύργο! Δεν έφτανε όμως αυτό... Μία τέτοια βραδιά έπρεπε να συσχετιστεί με την καλύτερη δυνατή τοποθεσία. Τι άλλο θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς από το πανέμορφο λιμάνι του Κόκκινου Πύργου.

Έχοντας συμπληρώσει σχεδόν μία δεκαετία αδράνειας στον χώρο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, το λιμάνι του Κόκκινου Πύργου με την απίστευτη ομορφιά και την γαλήνη του Λιβυκού Πελάγους, θα φιλοξενούσε αυτήν την διοργάνωση! Η έκταση που επιλέχθηκε ως χώρος πραγμάτωσης της εκδήλωσης αφού καθαρίστηκε και περιποιήθηκε από τα μέλη του Συλλόγου, ήταν πλέον έτοιμος για το πρώτο γλέντι με "τα Στρατάκια".

Ήταν Τετάρτη 21 Αυγούστου όταν αυτή η μοναδική βραδιά ξεκίνησε και άρχισε να δίνεται νέος αέρας ζωής σε αυτόν τον φανταστικό χώρο. Το γλέντι αυτό αποτέλεσε αφετηρία για να ενεργοποιηθούν κι άλλοι φορείς και να πραγματοποιούνται ολοένα και περισσότερες εκδηλώσεις στον χώρο. Μερικές από αυτές πέτυχαν τον σκοπό τους, δείχνοντας τον απαραίτητο σεβασμό στον χώρο. 

Για τέταρτη χρονιά, φέτος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου ετοιμάζεται για το γλέντι με τους αγαπημένους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη, για άλλη μια φορά στον Κόκκινο Πύργο, αλλά αυτήν την φορά σε μία νέα τοποθεσία.


Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου στην Καταλυκή του Κόκκινου Πύργου θα πραγματοποιηθεί φέτος το αγαπημένο μας αυτό γλέντι, σε έναν χώρο που δεν υστερεί σε τίποτα από τον προηγούμενο, αντιθέτως, είναι πολύ πιο λειτουργικός! Λεπτομέρειες για την φετινή εκδήλωση, έρχονται εντός των ημερών...


Θα θέλαμε όμως, για άλλη μια φορά, να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξή σας σε αυτές μας τις δράσεις γιατί χάρη σε εσάς έγιναν η μία μετά την άλλη τόσο μεγάλες επιτυχίες! Να είστε πάντα καλά! Θα τα πούμε σύντομα!».

 

mesaralive.gr  02 August, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα